nebojsa100
Član
Uuuu breeeee ubreeee,sta te toliko razocaraloРешење је други трактор
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uuuu breeeee ubreeee,sta te toliko razocaraloРешење је други трактор
Кад орем са превртачем па кад почнем на уврстинама да се мачујем у кабини са полугама хидраулике и палицама мењача да ме неко са стране гледа рекао би овај пролупаоUuuu breeeee ubreeee,sta te toliko razocaralo
Pa kod nas u selu ima jedan gumar sto se bavi sa time, firma radi vec 50 godina.@Aki.w 5 godina,ozb ?. ....ovi u Zr 6 meseci xd.Gde je taj hidraulicar da nosim kod njega ubuduce ?.
Inace danas bio u Kucuri,firma ona za sajle,radili mi krajeve na mojim sajlama,extra su uradili,upresovano alu caurom i srce ubaceno.
Nije problem do poluga nego tebi fali bar još jedna ruka da možeš sve u isto vreme da odradisКад орем са превртачем па кад почнем на уврстинама да се мачујем у кабини са полугама хидраулике и палицама мењача да ме неко са стране гледа рекао би овај пролупао
Pa taj manjac tj komplikovanos tog menjaca za vozanje i jeste najveća mana tog traktora.Nisam nikad vozio 1025,al 1021 jesam,i deluje mi da je daleko manje komplikovan...
Оно што цури срећу квари то и мени фали...Газимо се ми већ доста год....Nije problem do poluga nego tebi fali bar još jedna ruka da možeš sve u isto vreme da odradis
Ali u njivi ne moze ni 820-920-892-952-1021 da mu parira.sad ko se kako snadje.jedno pitanje Nebojsa:da li je gedora(spojnicka) na 1025 i na 1221-1523 ista?Pa taj manjac tj komplikovanos tog menjaca za vozanje i jeste najveća mana tog traktora.
1021 je mnogo jednostavniji al zato i nema tako dobar izbor brzina.
1025 je odličan traktor za brazdu.Ali u njivi ne moze ni 820-920-892-952-1021 da mu parira.sad ko se kako snadje.jedno pitanje Nebojsa:da li je gedora(spojnicka) na 1025 i na 1221-1523 ista?
Da,na nju mislim.kada sam onomad menjao spojnicku ta gedora je bila maltene pojela zube,a 105 konja.mogu misliti sta 1523 uradi od nje.1025 je odličan traktor za brazdu.
Ako misliš na spojincu koja ide izmedju spojnicke osovine i glavne osovine menjaca ona bi trebalo da je ista.