Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel taj pritisak od 1,8 ili 2 bara na gasu ili na leru kad je vruć?Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje, koliki radni pritisak treba da bude kod rusa 80-tice tokom oranja? Teze oranje je u pitanju zemlja smonica dvobrazni plug dubina 20-25cm meni je pritisak oko 1.80-2.0 nesto mi se cini da sam procitao negde da treba da bude 3.0 bara? Orem u trecoj sporoj jer mi iz 4-te ispada posle nekog vremena (a 4-ta bi bila idealna) u odredjenim trenucima orem i u 5-toj sporoj pritisak ne opada ali je taj kad dam gas malo se poveca ali ne previse.... Jel to uredu,nije kako treba da bude?
1523.3 je došao taj za "evropsko" tržište,to je onaj crveni sa auspuhom sa strane.dal ce kod nas stici ovi novi modeli sa lepsom haubom i kabinom u prodaji
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
znaci losa plastikaAko je plastika kao do sada hvala lepo.
Дешавало се да кад одвијем чеп да се чује кад се отвори газирани сок - накупило се притиска.Очисти одушак.
Zašto sipaš gazirani sok?Дешавало се да кад одвијем чеп да се чује кад се отвори газирани сок - накупило се притиска.
Да ли треба још нешто да се ради осим чишћења одушка (семеринг)?
Само кад нема уља, дај шта даш.Zašto sipaš gazirani sok?