Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi kakav je mehanizam,stari ili novi tip.Ima kao neki klip koji treba da izvučem, ali neće, probano i kad je traktor upaljen i kad je ugašen, neko mi rece da treba da otpustim sraf neki.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
Nije mi pri ruci traktor, ima kao neku deklu na sred nje sraf i kod poluge sraf, koji od njih otpustam
Da li mislite da se može nešto popraviti ili da mora novi?Pozicioni regulator ili razvodnik.
Mrka kapa za bilo kakvu popravku i za jedno i za drugo,ako mislite da radi nov deo iz originala obavezno.Da li mislite da se može nešto popraviti ili da mora novi?
Nije ni meni traktor pri ruci a zaboravio sam koji se ključevi koriste.Mislim da sa 14 mm otpustiš maticu a sa nekim većim zavrneš .Poluga nije šestougaona ,ima samo zareze za vilasti ključ.Ako budem išao do traktora uslikaću.Nije mi pri ruci traktor, ima kao neku deklu na sred nje sraf i kod poluge sraf, koji od njih otpustam
Sent from my DN2103 using Tapatalk
Ova isto iz pazove isto cena 10000din. Na najlonu prosli vikend imao jedan automatsku ali trazio 150eStigla danas gornja poteznica iz Pazove, ako neko razmišlja o kupovini nek ne razmišlja, baš je dobro odrađena i cena je prihvatljiva...
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока