nebojsa100
Član
Koliko kuglica?Trenutno su ntn i koyo.pre toga fabricka ugradnja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko kuglica?Trenutno su ntn i koyo.pre toga fabricka ugradnja.
Secer se rastopi u gorivu i kada dodje do cilndra gde je temperatura velika rastopi se napravi karamel i eto kraja motoru. Sto rece Matic probaj pa nam prenesi utiske. Samo se pobrini da sto manje corbe imas u vozilu i naspi jedno kilo secera pa nam javi sta si uradio.Ljudi, koliko pije vode ono što pričaju da kad nekog ne voliš sipaš mu šečer u rezervor i motor mu zariba.
Razmišljao sam malo o tome i nekako mi nedeluje logično da napravi problem u samim cilndrima, klipovima, karikama. Ovako samo razmišljajuću deluje mi da će taj šećer biti ugljenisan u clindrima i da ne bi trebalo da bude većih problema da ga motor izbaci kroz izduvne ventile.
Ako već dodje do problema mislim da će to biti negde u sistemu dovodo goriva do samih cilindara.
Ne znam pitam samo. Da li neko zna tačno mimo ovog rekla kazala što svi znamo da dovodi do ozbiljnog kvara.
Uglavnom škripi na rezervatu,dodiruje ga i izluđuje.drmaj kabinu dok je ugasit traktor pa ćeš naćiПре неки дан у спремању почиње нешто да цврчи шкрипи у десном точку...тако ми из кабине делује изађем дрмам точак нема луфта у раду ништа,само кад подижем оруђе на увратинама.Станем на мердевине кабине да намести ротацију и чујем тај звук ...дали је неки носач кабине јел имао неко проблема са тим?
Ok probam ja pa javim. Nego dok ne probam zar nije u motoru malo prevelika temeratura za karamel, a šećer sagoreva. I to evo šta mi kaže google "Škrob i šećeri kao glukoza i fruktoza relativno su zapaljivi i sagorevaju na relativno niskim temperaturama"Secer se rastopi u gorivu i kada dodje do cilndra gde je temperatura velika rastopi se napravi karamel i eto kraja motoru. Sto rece Matic probaj pa nam prenesi utiske. Samo se pobrini da sto manje corbe imas u vozilu i naspi jedno kilo secera pa nam javi sta si uradio.
Најбоље га је сипати у мотор у уље ту сигурно прави карамбол, и не може да се види од чега је настала штета.Kontam da zavisi i koliko šećera.. Ja bi rekao da to važi za one moped pošto imaju mali rezervoar.
Kontam da bi veći motor to progurao, Ako je manja koncentracija... A ako veća onda bi napravio karamelu u cilindrima
Ne ne,ovo je covek radio bas za sebe,nije budženo za prodaju što je još neverovatnije.@nebojsa kako je lepo ofarban tako je izgleda jos lepse kvacilo uradjeno do udaje masine.