MTZ Belarus

Ima lik u kucuri radi sve,gumice aki treba pravi po meri

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Na ovakav sistem jel moze to neka druga poteznica gornja da se stavi ili moram na srafove?
25326d0d8e6eb8b7c101ccd7a5d6856a.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

To je poteznica od 52 rastavljena po pola
Moze onaj HAND MADE na dva klina dto prodaju po oglasima

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Cela,rastavljena ili ne znam kakva nikad je očima nisam video.
Mislio sam da nema nesto sto nisam video na rusima pa makar na internetu al ovo je danas druga stvar koji prvi put vidim,poslao mi danas covek sliku onog usporivaca za menjac al ima na sebi i izvod za hidraulicnu pumpu,video sam i ugradio x usporivaca al takav nisam video.
Tačno se čovek uči dok je živ i na kraju umre glup.

Jeste to je ona stara poteznica tj zadnja polovina... Inače cela u kompletu ima jedno 50cm ako ne i vise... Bas ima jako veliku "polugu" za poteznicu koja se drži sam na dva srafa i klin 20mm.
Ps imam takvu jednu kući ako neko želi da trgujemo 😁

Nece.na 82 imamo neku automatsku poteznicu nalik kamionskoj...ta je prevukla sila...na 105 je pravljena od imteove gornje okretne poteznice...toj sam iscupao navoj,pokidao je.sada na 105 imam preradjenu zetorovu,onu sa gumama ublazivacima...sve 3 su se nosile na tim uskama,a vukao sam i po dve kamionke natovarene.

imas takvu kod rusa na najlonu za nekih 80e ,ljudi u selu kace djubretarku onu jednoosovinku, nosi 8-10t pa ako to izdrzi izdrzace i dve zmajevke .
ps ako ti se bakce mozes i u metalop promet da ti iseku pa da odneses nekom strucnom variocu da ti izvari.

Ja bih tu od plocevine napravio prihvat za traktor a pufer kamionski nasao na otpadu kad zakacujes da autmatski zabravi.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh