geci
Član
Ima lik u kucuri radi sve,gumice aki treba pravi po meri
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E sad si me bas razocarao,mislio sam da barem ti ces znatiRadim ruše aktivno od petneste godine a sad imam 36. I ovakav sistem još nisam video.
Nisi video zato što je na pola odvojena, fali onaj deo gde se kači ruda .Radim ruše aktivno od petneste godine a sad imam 36. I ovakav sistem još nisam video.
Onda moram da potrazim takvu poteznicu,da ne cackam sa srafovima kad krene sezona,nece to dve zmajevke da odlome te usi na polugama?Poteznica
Послато са M2101K7AG помоћу Тапатока
Fabricka automatska se samo spusti na donje kacenje da visi.ako ne treba kardan ne smeta...al da je teska-jeste.a onu zetorovu sto sam pravio skidam samo za setvu,posle ne smeta nicemu.Nije loša ideja samoooo, jedna sitnica ;ko će to skidati i stavljati svaki put kad treba ???
Сликаћу ти за пола сата потезницу која се качи на та два клинаOnda moram da potrazim takvu poteznicu,da ne cackam sa srafovima kad krene sezona,nece to dve zmajevke da odlome te usi na polugama?