Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega jel bi mogla neka slika ?I kod mene je pucao auspuh jos kad je bio nov traktor,zavaren,pojacan,evo drzi preko 4k rs bez problema.
Greska...puca i na mnogo zvucnijim imenima...dajcu,klasu itd itd...Das 3-4x vise para pa uzmes zglavan, toliko je jednostavno... i auspuh nece pucati.
Sto bi upotrebio mozak i resio ga da vise ne puca, lakse je kupiti skuplji.
Sent from my DCO-LX9 using Tapatalk
Opušteno kolega, to su dečije bolesti kod rusa, nestegneš auspuh do kraja kad je ladan da tek može da se mrda jer kad se ugreje malo se dotegne zbog širenja materijala a što se tiče okrećanja na grani kad je popušten ima leka, auspuh je zasečen (cev) tu gde se steže i obeležiš taj deo na grani gde je prorez i tu navariš bubuljice na granu i obrusiš malo ako treba da auspuh lepo ulazi i da ima tek lufta i onda se neće okretati.Prati ga malo ispočetka jer hoće da ispadne sa grane ako je na pola stegnut, videćeš da li se penje na gore.Ovo važi i za tebe kolega Rakin.Problem je ako je i malo labav okrece se i zapinje za onu mrezicu. Ojacali smo ga stavili malo duze kosnike. Nadam se da ce izdrzati. Jutros momak sto vozi mlijeko od mene kaze njegovom drugaru vec dva puta puca a isto traktor kupljen prosle godine.
Lomljena krivina na orešove grane i zamenjena novom a auspuh jok!Je l' mu pucao auspuh?
Tad je bio 15.300 eura sa PDV, još mislim da ne mogu dobiti toliko ali ako cene nastave ovako, neću dugo čekati tu cenu.Možeš dobiti isto koliko si ga tada platio.
Tako je druže, nije mi onda bilo frka da ga kupim, nije ni sad da ga prodam.Strpljen, spašen.