Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma, zezam se za procenat!Naravno ,otom potom.
Kao što je kolega već napisao prvo i osnovno premeriti pritisak hladan,vruć pa videti dalje.@nebojsa100 jedno pitanje, na mtz82 stari tip, mi nekako jako teško diže poluge kad se ugreje. Kako bi mogao da proverim da li je u pitanju razvodnik ili pumpa?
Ne bih da se mešam u savte mnogo iskusnijih kolega, naravno treba proveriti, ali ovako lajički tipujem da ti je pumpa otišla.@nebojsa100 jedno pitanje, na mtz82 stari tip, mi nekako jako teško diže poluge kad se ugreje. Kako bi mogao da proverim da li je u pitanju razvodnik ili pumpa?
Pumpa jeste oslabila čim neće da diže,poenta je dal moze da se nasteluje da čovek ne kupuje novu ako ova moze jos da radi,ništa drugo.Ne bih da se mešam u savte mnogo iskusnijih kolega, naravno treba proveriti, ali ovako lajički tipujem da ti je pumpa otišla.
Juce sam popizdio. Otisao da orem duvanista i juce oko 4 izadjem malo protegnem noge. Vidim auspuh se mrda. On poceo pucati iznad onih kosnika. Smece od traktora. Cim istekne pet godina ide iz dvorista.
Ne shvatas poentu price. Ovo je vec peti problem koji imam a traktor ima 200 radnih sati. Ako je tebi normalno da varim auspuh sa 200 sati meni nije. I uopste nema potrebe za vrijedjanjem. To da li ja imam mozga ili ne moze suditi neko ko me poznaje.Das 3-4x vise para pa uzmes zglavan, toliko je jednostavno... i auspuh nece pucati.
Sto bi upotrebio mozak i resio ga da vise ne puca, lakse je kupiti skuplji.
Sent from my DCO-LX9 using Tapatalk
Obojica ste u pravu ali to u jest razlika između skupog u jeftinog .A što se tiče mozga daner nije Reko da ga nemate nego da ga treba upotrebiti.
Пробај ауспух да не стежеш на мртво, остави га да мало има луфта. Мени је кривина пуцала због тога онда смо направили нову и ауспух оставио да се мало мрда.Не види се кад ради тек када га руком дохватиш онда се види да је лабав.Juce sam popizdio. Otisao da orem duvanista i juce oko 4 izadjem malo protegnem noge. Vidim auspuh se mrda. On poceo pucati iznad onih kosnika. Smece od traktora. Cim istekne pet godina ide iz dvorista.
Auspuh je takav kakav jeste,prezalite 60,70e za auspuh iz Gocema i rešite problem za vek i vekova.Juce sam popizdio. Otisao da orem duvanista i juce oko 4 izadjem malo protegnem noge. Vidim auspuh se mrda. On poceo pucati iznad onih kosnika. Smece od traktora. Cim istekne pet godina ide iz dvorista.