nebojsa100
Član
Nažalost mora na čist bezobrazluk sa svima njima,ako se čovek postavi korektno i normalno moze samo da bude zajeban i nista vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to kod Gusana?To je meni krivo. Jbt kad sam donio lovu sve odlicno a sad bi bili spremni i da se svadjaju. Onaj plasticni cep na rezervoaru preskace navoj ako naspem pun rezervoar prosipa. Niko nista. Bas mi je krivo jos su to sto se kaze moji ljudi zivimo na 5 kilometara. Kako bi se ponasali da je uzeo neko traktor iz Trebinja.
А него То што је 820 скупља за 10 000е код њега него у Србији то ником ништа Ове године ће изаћи на 35 000е нов.Jel to kod Gusana?
АЦ пумпа.892 130 radnih sati,kada se startuje treba mu nekoliko sekundi da sastavi normalan rad,posle toga bude sve ok. Sta moze biti uzrok toga? Jos nisam zvao AP da reklamiram
Kod mene se bila pojela uska na klipu i klin pa nije dizao dovoljno visoko i nije se moglo zakljucati.Desavalo mi se i da napada blata tu kod klipaSto vise informacija olaksace mi,samo da znam moze li se probati bez majstora ili ne.Radila je bez problema sad u oranju nisam mogao da zakljucam.Nisam hteo siliti,nema od nazad nista za podesavanje?