Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čovek kupio novog Kejsa i upali mu se instalacija u kabini posle par meseci i možda 200 radnih sati.... I zamisli nisu mu priznali u garanciji....kad cujem kakve banalne kvarove ima nov traktor nije mi ni zao sto ga nisam kupio .
Slican slucaj u okolini bio sa kormikom...u fabrici srafom ostetili izolaciju zice od klime i zategli neki lim preko...coveku iskako osigurac...servis dosao i stavio jaci osigurac...ishod znate.sreca pa je vlasnik na vreme video,okrenuo sklopku i ugasio plamen.Čovek kupio novog Kejsa i upali mu se instalacija u kabini posle par meseci i možda 200 radnih sati.... I zamisli nisu mu priznali u garanciji....
I meni se cini da za ovo treba delija od 200ks da bi to radilo al gazda kaže u Tupanjcu mu garantuju da može da radi normalno,meni to nešto sumnjivo.Nema teorije, mozda na 30, ja 3 radna tela pa bogami hebeno, 5 km na sat kad spustim na 60 cm, jos kugle dole
Nema šanse. Prošli vikend sam gledao JD 6430 (120 KS) kako se muči sa tri radna tela u lakšoj zemlji (nije pesak). Doduše, podrivač je neki pravljeni sa italijanskim livenim radnim telima.Re
I meni se cini da za ovo treba delija od 200ks da bi to radilo al gazda kaže u Tupanjcu mu garantuju da može da radi normalno,meni to nešto sumnjivo.
Dal ima neke šanse da radi iole "normalno" sa ovom mašinom,znači neka pristojna brzina i dubina.
Inace tupanjac mi deluje bas dobro urađeno.
Послато са SM-S908B помоћу Тапатока
Ja sam prijatno iznenađen da može i na 35,kao što sam rekao ne razumem se preterano al mi ovaj podrivac izgleda ne srazmerno naspram 1221Tu na snimku prosek dubine mozda oko 35cm,prednji red ide nesto plice od zadnjeg.Nemojte da vas zavarava to sto odize zemlju pa ispadne da ide dublje.Po brzini koliko ide,sigurno da moze jos jedno 10cm dublje da vuce,samo sporije naravno.