MTZ Belarus

Ne dobijes nista ako ga okrenes,mora drugi ventilator sa drugacije okrenutim perajima.Ako na to mislis.

Ne postoji ventilator koji gura vruć vazduh od motora ka hladnjaku :) Jer tako nema govora o hladjenju.

Ako ventilator "gura" onda se montira ispred hladnjaka, ako vuče onda ide iza hladnjaka.U suštini rade istu stvar,samo eto neki proizvodjači zbog mesta pod haubom ili nekih svojih principa idu mimo sveta,pa montiraju ispred hladnjaka :)

Kod dosta starije gradjevinske mehanizacije sam vidjao takav tip guranja vazduha kroz hladnjak ,volvo,fiat,mislim hanomag takodje,i jos ko ce ih popamtiti ....oni grejderi,buldozeri najvise,utovarivaci ...pa cak i nas 14 oktobar ima guranje vazduha,bar neka godista utovarivaca i buldozera.

Sent from my WP5 using Tapatalk

I saznali smo što je zaribao.
Ne vidi se na slici al pukla je na 4. Mesta uzduzno.
Ja nisam ni zagledao al majstor u Radosavljevicu čim je uzeo da je premeri na koju specijalu moze da izađe video šta se desilo.
7ef23e58e3034406bd8d17c205013ed8.jpg

Послато са SM-S908B помоћу Тапатока

Moze da bude i posledica al mi vise vuče na uzrok.
Nikakav drugi nedostatak nije nadjen koji je mogao da dovede do ovakvog kvara.
Lepo se pod noktima oseti razlika između dva dela pa mislim da je jednostavno "ostrugao" ležaj i napravio sra.....

Која је вероватноћа да је мајстор пре тебе напамет заменио лежај или можда промашио место код склапања.

Ne mogu da tvrdim ništa al kažu da je imao "oštar" zvuk od kad je urađen,biće da je on odma lupao na tom ležaju pa je samo izgurao ovoliko.

To onda znači da je radilica pukla nakon te prošle generalne? Da je od ranije verovatno bi napravila iste posledice kao i sada, a to bi bilo teško ne primetiti na toj generalnoj?

edit: mislim na radilicu sa rusa

To onda znači da je radilica pukla nakon te prošle generalne? Da je od ranije verovatno bi napravila iste posledice kao i sada, a to bi bilo teško ne primetiti na toj generalnoj?

edit: mislim na radilicu sa rusa
Ne znam sto je prošli put radjen motor,ja sam ga zatekao u ovakvom stanju a stoji već jedno 2 godine tako pokvaren tako da ne znam dal je pucanje bio razlog i prošle generalne.

Nije mi jasno sto to rade,razumem malo ukrasa tu i tamo ,ali jbt oni to nekad poguraju do te granice da ne mozes vise prepoznati koji je traktor u pitanju ili kamion,tona lima ,tepisa i lamperija na njima samo u tim ukrasima....

Nazad
Vrh