Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na traktoru ne postoji, ali npr na viljuškaru i nekim građevinskim mašinama postoji. Napisao Barbula na prošloj strani.Ne postoji ventilator koji gura vruć vazduh od motora ka hladnjakuJer tako nema govora o hladjenju.
To je drugačiji koncept kao recimo Fića,a stvar je prosta motor pozadiNa traktoru ne postoji, ali npr na viljuškaru i nekim građevinskim mašinama postoji. Napisao Barbula na prošloj strani.
Ne znam sto je prošli put radjen motor,ja sam ga zatekao u ovakvom stanju a stoji već jedno 2 godine tako pokvaren tako da ne znam dal je pucanje bio razlog i prošle generalne.To onda znači da je radilica pukla nakon te prošle generalne? Da je od ranije verovatno bi napravila iste posledice kao i sada, a to bi bilo teško ne primetiti na toj generalnoj?
edit: mislim na radilicu sa rusa
E neznaju jadni de su došli i kakve ih torture čekaju.https://fb.watch/jIbhWWC4W1/
zanimljivo,sve kontra