aca74
Član
Isključiš senzor i ne bode oči.Super hvala. Samo bode oci ova crvena lampica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isključiš senzor i ne bode oči.Super hvala. Samo bode oci ova crvena lampica.
Onda ako neće kad je ugašen,na kratko okrenem ključ i kompresor ukopča. Ja tako radim,a može i kao što je @dukej opisao.Кад год сам пробао кад је угашен мотор нисам успео, ваљда је стао на зуб - ни тамо ни овамо.
To poređenje u odnosu na Zetora može da ti kaže samo neko ko je imao i jedan i drugi traktor. Ja nisam imao Zetora pa ne znam koliko su skupe opravke na Zetoru, ali mogu da kažem da su delovi za Rusa među najjeftinijima (verovatno i jesu najjeftiniji). I ima ih svuda i svaki deo ćeš lako naći. Problem je što se svi delovi jako kopiraju, od Kineza, Ukrajinaca i drugih, pa je lutrija šta ćeš dobiti kao deo. Agropanonka bi trebala da ima originalne delove, ne znam, verovatno i ima... Ali su i cene dosta veće od prodavaca sa vašara. Ovi drugo pomenuti će svi redom tvrditi da su im delovi original, jako daleko od istine... A koliko se rus često kvari - pa zavisi od kvaliteta delova, i tu se vraćamo u začarani krug.Pozdrav za sve vas,izvinite da upadam ovde a zapravo nemam belarusa ali postavio sam ovo pitanje na drugom mestu i nazalost nisam dobio nikakav odgovor.Naime radi se o tome da imam zetora 6911 i razmisljam o tome da mozda bi prodao krajem ove sezone pa nebi puno trebao da doplatim za neki 552 ili 82-pocetak serije sa kockastim kabinom....i ok to je ocigledno da ovi belarusi imaju vise KS ali recimo sta je sa odrzavanjem i kvarovima...dali ima puno kvarova na njima,dali su skuplji za odrzavanje...u odnosu na zetor...Nikad nisam imao belarusa nit sam ih vozio,dosad sam imao ursusa c-355 i sad ovaj zetor...pa zato se raspitujem.Ne bi hteo nikakvo prepucavanje u tom fazonu koji bolji itd...samo eto da cujem vase misljenje,hvala vam unapred!
Nisu skupi za održavanje, mada ne mogu da uporedim sa zetorom jer ih nikad nisam ni vozio...delova ima raznih,majstora isto tako,a da se kvare nešto specijalno ne,ništa više nego i drugi traktori istog godišta i stanja..Pozdrav za sve vas,izvinite da upadam ovde a zapravo nemam belarusa ali postavio sam ovo pitanje na drugom mestu i nazalost nisam dobio nikakav odgovor.Naime radi se o tome da imam zetora 6911 i razmisljam o tome da mozda bi prodao krajem ove sezone pa nebi puno trebao da doplatim za neki 552 ili 82-pocetak serije sa kockastim kabinom....i ok to je ocigledno da ovi belarusi imaju vise KS ali recimo sta je sa odrzavanjem i kvarovima...dali ima puno kvarova na njima,dali su skuplji za odrzavanje...u odnosu na zetor...Nikad nisam imao belarusa nit sam ih vozio,dosad sam imao ursusa c-355 i sad ovaj zetor...pa zato se raspitujem.Ne bi hteo nikakvo prepucavanje u tom fazonu koji bolji itd...samo eto da cujem vase misljenje,hvala vam unapred!
pozdrav!Pozdrav za sve vas,izvinite da upadam ovde a zapravo nemam belarusa ali postavio sam ovo pitanje na drugom mestu i nazalost nisam dobio nikakav odgovor.Naime radi se o tome da imam zetora 6911 i razmisljam o tome da mozda bi prodao krajem ove sezone pa nebi puno trebao da doplatim za neki 552 ili 82-pocetak serije sa kockastim kabinom....i ok to je ocigledno da ovi belarusi imaju vise KS ali recimo sta je sa odrzavanjem i kvarovima...dali ima puno kvarova na njima,dali su skuplji za odrzavanje...u odnosu na zetor...Nikad nisam imao belarusa nit sam ih vozio,dosad sam imao ursusa c-355 i sad ovaj zetor...pa zato se raspitujem.Ne bi hteo nikakvo prepucavanje u tom fazonu koji bolji itd...samo eto da cujem vase misljenje,hvala vam unapred!