MTZ Belarus

Da da mislio sam kad je traktor radio sa nekim prikljuckom pa se zagrejalo ulje u hidrauliku.

Taj pravi "set" to su ljudi sami napravili, dosetili se sa tim maticama da naprave veći razmak da 18.4 gume ne bi češale jedna od drugu. A ustvari pravi razlog je da ne bi kupovali one prave originalne adaptere koji koštaju ~500e/komad sad.

Za gume 13.6 15.5 i 16.9 ako kupiš one široke adaptere, promeniš brezone i onda adapter leži na felni nema potrebe za tim maticama. Za 18.4 gume moraju matice jer su adapteri "kratki"...
Pa i onaj "obican" su ljudi sami napravili...salu na stranu-onaj moj set pase i na 1221,bar tako mi rekose(sve je fabricki,nista nije pravljeno dodatno).kolika je duzina samih adaptera kod tebe?sutra cu izmeriti i kod mene.

Dugacki madafakeri ....
https://ibb.co/Zm3Jq4K]
IMG-20230221-154611-1.jpg
[/URL]
https://nonprofitlight.com/wi/white-lake/silver-birch-ranch-inc]silver[/URL] birch ranch[/url]

Jedno pitanje za iskusne.
Hteo bih da zamenim konusnotanjirasti prednje vuce na mtz82
Da li treba skidati komplet prednji most(stari grbavi) ili samo desnu stranu mosta

Pozdrav, imam problem ns 1021.3...kada je traktor upaljen i bez opterećenja neće da spusti poluge dole.Kada ima teret onda spušta, i kad se ugasi traktor onda se spuste same polako.A diže ih normalno...sta moze biti problem da li neko zna?

Неко је добро окалио. Више пута.
Ne mora da znaci...same po sebi te lamele su lose po materijalu i konstrukcijski,pogotovo one sa gumama.fabricke na traktoru su na 1500 sati bile vec sve rastresene i nisu bile za vratiti...stavljene su nove sa oprugama.drze 3000 sati do sada.

Nebojsa,ima i gorih stvari i ludaka veruj mi......
evo jedan primer vezan za kvacilo,jeste da je auto upitanju al samo malo da docaram dokle su ljudi kadri ici,zapadne lik sa ladom u neku kaljugu,on je ladu toliko njakao i forsirao napred nazad nebi li izasao iz gliba,pokusavao na sve moguce nacine da se izvuce pri velikom gasu da se korpa kvacila toliko usijala i pri punom gasu korpa bukvalno eksplodira,raspadne se u komade i jedan deo potisne ploce oko 10cm sirine probije zvono menjaca,probije karoseriju,prodje i probije kroz instrument tablu,zapali instalaciju i na kraju coveku ispred nosa kao geler proleti i prodje i kroz krov i izleti napolje,mozete samo zamisliti koji su obrtaji motora bili......i osta covek ziv,a nazalost nije se opametio

Nazad
Vrh