Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nazovi čoveka 0638559108.Na klip hidraulike od Belarusa,onaj kraj sto se spaja sa ramenima poluga,te rupe sto prolazi klin se pojele dosta,jel to neko popravljao ili je jedino resenje novi klip ?.
Чика Ацо онда силу небеску или Бога оца без кабине и нема много размишљања око брзина. А комшиница и даље на блатобрану своје место има.Mislim da bi bilo teško. Samo razmišljam kako bi mi bilo da se sada navikavam na drugu komšinicu.
Šalu na stranu, sve bi nekako i moglo ali te brzine zec - kornjača, tamo vamo, pitanje kako bi ja to savladao. Ovako vozim fergu, vetrić ćarlija, čujem ptice, osećaj prostora, bem li ga. Još ako stigne i atestiran zaštitni ram... A da je još mogao da bude sa kačketom, pa na preklapanje, kakav JD.
Samo bi mu nalepio novu oznaku - IMT 539 R ( ovu oznaku "R" sam video da ima i JD).