A sta ces da kupis ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Resenje je nova klipnjaca.Na klip hidraulike od Belarusa,onaj kraj sto se spaja sa ramenima poluga,te rupe sto prolazi klin se pojele dosta,jel to neko popravljao ili je jedino resenje novi klip ?.
Vredeli novci vise nego danas. Inflacija preko 40% samo se cuti o tome i vestacki drzi stabilnost kao neka...Gledam cenovnik iz maja 2021, bio 1025 na akciji 28000. Samo sto je to bilo 30t vise u robi nego danas.
Ja kad sam ga uzo 952 ,,,, 2012 godine , komšo, koštao je 23,5 hiljade , al u to vreme stan u Slovačkoj ulici centar Novog Sada od 30 kvadrata novogradnja koštao 19 .5 hiljada , razmišljali dal uzeti traktor il taj stan i odlučimo traktor,, dali keš ,doterali traktor posle par dana dodje čovek da ponudi 4 jutra zemlje za 12 hiljada il 3 po jutru zemlja u polju oma do sela ,nisam uzo jel trebalo je drugi prikjučci za traktor ,,tako da sad te cene spram svega drugog nisu baš tolko strašne, .Gledam cenovnik iz maja 2021, bio 1025 na akciji 28000. Samo sto je to bilo 30t vise u robi nego danas.
Cika Aco visoka je tu kabina na njima, 539 ti je bolje resenje jos uvek.Koji preporučujete traktor 952 ili 892? Prednosti i mane.
Za prvu ruku sam kod dobrog majstora na glodalicu odneo da razbuši rupu da anulira što je razlokano i on je napravio kvalitetne piksne i ubacio unutra na meru klina. Evo treća godina bez greške.Na klip hidraulike od Belarusa,onaj kraj sto se spaja sa ramenima poluga,te rupe sto prolazi klin se pojele dosta,jel to neko popravljao ili je jedino resenje novi klip ?.