Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2 nove felne za gume 13.6-38 i 2 nove prednje za gume 11.2.24, 187.000 dinara u AgropanonciМислим да су обе фелне већ биле варене на саставима. Нове фелне 90 000 динара.
Ма где да питам и од овога ми се врти у глави.Драле питај колико су такве за ЏД оригинал![]()
Uske gume prije 10 godina da felgama 5000e. Sada su minimalno 10k.Ма где да питам и од овога ми се врти у глави.![]()
Za kog tog New Hollanda košta tolko remont pumpe? Ja imam dva turčina pa da znam.Ako cete mi verovati...3 rusa u dvoristu...kupovali se svakakvi delovi za njih...od kineza do originala,od najjeftinijih do najskupljih...sve je loto i kako te zadesi.bude muke sa njima,ali kada cujem da za novog malog turcina NH ispod 100 ks remont pvp kosta 300 000,a nova je 400 000...brzo se ohladim od takvog sporta.delove za ruse imamo na par km,pa ćeraćemo se i dalje.
Ja stavljam 12.5×1250LAЈел зна неко који каишеви иду на Мтз 1025?