nebojsa100
Član
Nastavio gde je stao
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda nije ceo kubik al nije ni dalekoКубик фосни око трактора.![]()
U ovakvim situacijama fensi podmetaci i klocne ne pomazu, samo panjevi i koje kakvi parcici rogova tako da i toga stvarno ima pun kombi.Naravno da ce pokupiti pa njegove su.
Ako ide po terenu mora biti spreman na sve,a ne po kotobanjama da trazi daske![]()
Hvala Aco, trudimo se samo da posteno odradimo ono za sta nas ljudi placaju i da saradnja bude na obostranu korist.Svaka čast. Da se sredio i nastavio da radi traktor. Poštujem nebojšu i njegov majstorski rad, istrajnost i znanje. Normalno njega i njegovog oca.
Hvala, meni to nije malo jasno a tako je na mnogo mesta.Nebojša svaka čast. Verujem da kod mene u krugu od 100km nema majstora koji bi takvu akrobaciju izveo na parceli.
Nebojsa ako ikad kupim mtz trakotor kupicu zbog tebeHvala, meni to nije malo jasno a tako je na mnogo mesta.
Ako si se kao neki majstor opredelio da radis poljo masine pa onda si morao da znas da ces raditi i na njivi i da ces biti blatnjav i da ces da se smrznes i da ces raditi i na farmi krava pa ces smrdeti na krave, jednostavno to je tako, covek mora da se pomiri sa time i prilagodi takvom poslu.
Evo ovaj konkretno traktor je radjen u selu Rgotine kod Zajecara, od mene nekoj 290 km u jednom pravcu.
Strasno je sto smo dosli do toga da nam najnormalnije stvari postaju cudne.Nebojsa ako ikad kupim mtz trakotor kupicu zbog tebetakvog majstora je retko videti, uglavnom imam losa iskustva sa majstorim, dodje covek rastavi traktor na pola u sred sezone hitno mi , ja nabavim delove za 2 dana sve, i moram da ga molim 10 dana da dodje da zavrsi, plus mi zezne isece celu instalaciju tako da sam morao i novu instalaciju kod elektricaraa, a uredno placam , malo je reci da sam se razocarao..
Ispada da je tako najboljee, najmanji su problem pare ali ako vec placam necu da opravljam za majstorom, uzecu sam pa uraditi, mogao bih na 3 strane da napisem nazalost losa iskustva sa majstorima, opet ponavljam retko je videti majstora kao Nebojšu, sve pohvaleeZašto većinu stvari gledam da odradim samostalno ?
I u popravci "malog Rusa" i drugih stvari...
Ne zato što sam cicija i stipsa i što mi žao dati novce nekome da uradi, već što ću dati novce i OPET morati sam da uradim !!!!!!!!!!!
Da popravljam za tim "majstorom"...
Pa i da sjebem nešto, opet mi nije žao, jer znam da sam kriv, a ovog "majstora" kad nešto zabrlja ne smiješ ni čestito izbaciti iz avlije, a da ne pričamo što ne smiješ da ga pošteno umlatiš, pa onda liferuješ van dvorišta !!!!!