Imam ja originalno od Rusa ispravno za prodati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koje je to?A zašto ne originalno ono bolje belarus sjedalo što ima naslone za ruke ?meni je to sjedalo sasvim ok
Bolje da ljulja nego da zulja!A zašto ne originalno ono bolje belarus sjedalo što ima naslone za ruke ?meni je to sjedalo sasvim ok
Ja koliko sam dobro pogledao takvo sediste je i kod mene, to mu je valjda neko standardno, nisam sedeo u Gramera pa ne mogu da opisem razliku ali i mene interesuje
Aaaa ovo u kinezu kreće od 50 kg i sili je problem ono "Isringausen" (ili kako se već zove) što kreće tek od 60 kg a i tu je zategnuta opruga@Goran Bačkonja Baća ti ne možeš propisno da opteretiš sic.
Moze neka preporuka gde i koje planiras da uzmes?Razlika kao **greška i oko... Ja imam obicno i izbacicu ga... Sa gramerom totalno drugi traktor ... Iz ovog obicnog po neravnom hoces da ispadnes ...
Zadovoljio bi me i onaj mehanicki gramer sto ide fabricki uz doplatu u agropanonci... Imam vremena do proleca to da resim pa cu videti sta da uzmem...Moze neka preporuka gde i koje planiras da uzmes?
E sad. a ako je je gajba puna?Sve je bolje od panja ili gajbe od piva.