nebojsa100
Član
Nemoj ni da ucis, nema potrebe.Ja sam naučio ovaj u 820 nisam probao 920
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj ni da ucis, nema potrebe.Ja sam naučio ovaj u 820 nisam probao 920
Iskreno CD (ako nameravaš da ga koristiš) u traktoru je glupo stavljati jer će pre ili kasnije krenuti da preskače pa i prestati da radiskroz.
Zbog radi čegaNemoj ni da ucis, nema potrebe.
Ma salim se naravno.Zbog radi čega
Ih kad sam zaždio onog 9. pun gas, jedva me aftobus obišaoMa salim se naravno.
Kao sto sam rekao menjac na 920 je 14/4 i laksi za rukovanje od menjaca 18/4 koji je na 820 al ima i 4 brzine manje pa sad kome se sta svidi i ko se gde uklopi.
Sto bi jedan moj drugar rekao mora cekicem da izluda malo patos ispod gasa da moze jos gas da stisneIh kad sam zaždio onog 9. pun gas, jedva me aftobus obišao
Stvarno bih voleo da vidim tog baju koji kači udarni odvijač o pojas u realnom životu. Još zamisli onaj crni Parkside koji je za kilu teži od ovog.Ma salim se naravno.
Kao sto sam rekao menjac na 920 je 14/4 i laksi za rukovanje od menjaca 18/4 koji je na 820 al ima i 4 brzine manje pa sad kome se sta svidi i ko se gde uklopi.
Ne znam stvarno, al ja eto stavjam kasetaš. Možda i krenem da puštam neke kasete ako me ih nadjem a lupi me nostalgija.@dusanboss Sala ili ozbiljno u vezi cd-a ?.Ko to jos koristi danas ?.
Nosam juce imao vremena za proveru,ali saznacu do kraja sezone.@ North ARMY
Kako se ponaša radio kad isključiš prekidač mase i recimo sutradan ponovo upališ traktor? Da li traži kod, izgubi li memorisane stanice?
Ja sam u međuvremenu kupio još dva autoradia, nisam mogao da ih propustim za 200-300 din na limundu, jedan renault a drugi blaupunkt. Kodove sam pronašao preko neta, i sve radi. Sad samo još da se smilujem da jedan ugradim u rusa, ukoliko istog prethodno ne zapalim.
Kljuc 24 i 22 u ruke, sedi u kabinu i zovi meHidraulik na 1221 počeo da upušta.Šta može biti? Ručica se sama lagano vrača nazad.