grunt
Član
Сити и бесни
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Милануб, нема корњачу/зец и мењач у средини. Али маса тих трактора је преправљана. То су прве серије са великом кабином.
Милануб, нема корњачу/зец и мењач у средини. Али маса тих трактора је преправљана. То су прве серије са великом кабином.
Овај је са овербустомi
imam samo imt 560 577 a treba mi jos jedan traktor gledam oglase ovaj 552 me privukao velika kabina menjac sa strane a jeftiniji od 577 zato sad razmisljamМилануб, нема корњачу/зец и мењач у средини. Али маса тих трактора је преправљана. То су прве серије са великом кабином.
Овај је са овербустом
One sa dve poluge imaju drugacije "kacenje" u razvodu.Jel ima razlike izmedju Bos pumpi one koje se gase na pedalu gasa i one koje imaju sajlu za gasenje dovoda goriva ?
Jel ima neko iskustva sa ovim sedištem?
Mislio sam ovako u potrosnji,radu,odrzavanju.One sa dve poluge imaju drugacije "kacenje" u razvodu.
Sto bi Djordje Cvarkov rekao "C".Mislio sam ovako u potrosnji,radu,odrzavanju.
Kliko se sjecam kod njih se motor vrti do 1800 obrtaja a kod 82 na 2200 a stim ima i manje konjskih snaga.....negdje oko 70552 Nema zec kornjaca. Trebalo bi da ima manje konja od 82-820 jer nema tegove na radilici (koliko sam saznao)
Ja koliko sam dobro pogledao takvo sediste je i kod mene, to mu je valjda neko standardno, nisam sedeo u Gramera pa ne mogu da opisem razliku ali i mene interesujeJel ima neko iskustva sa ovim sedištem?
Ja imam mehanički Grammer u kinezu, jbg, nije lošeJa koliko sam dobro pogledao takvo sediste je i kod mene, to mu je valjda neko standardno, nisam sedeo u Gramera pa ne mogu da opisem razliku ali i mene interesuje
Kako se gluteusi osecaju u donosu na obicno?Ja imam mehanički Grammer u kinezu, jbg, nije loše
Jbg, nema da žulja i truckaKako se gluteusi osecaju u donosu na obicno?
Šurak ima isti takav Grammer u MTZ 820 RMJbg, nema da žulja i trucka
Ti imaš kao ovo sa reklame?Razmisljam vec god dana o polovnom ako uspem da nadjem negde, posto je nov papren....ovaj skace kao jarac + nikako da se namestim lepo
Da takvo, tj lici mi identicno...892 rmTi imaš kao ovo sa reklame?