nebojsa100
Član
Bogu hvala da su ga svatovi pojeli, ne zurim ja nigde, sacekacu ja sad ovajJebes ga dosao si posle svatova lane, slabo ostalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bogu hvala da su ga svatovi pojeli, ne zurim ja nigde, sacekacu ja sad ovajJebes ga dosao si posle svatova lane, slabo ostalo.
Ima ga jedan decko u RS, ja gledao kombajn kod njega, pa se zapricali oko rusa, dobio ga na nagradnoj igri. Nije bio zadovoljan nikako, vinjav sam, plaatike sve popucale, za par godina star trakror nije bio bas neko stanje. Al opet ko zna kakav je ovaj bio prema njemu.Može ako ti nije teško.
Jeste neki lik dobio na sajmu takav traktor i prodavao ga.Ima ga jedan decko u RS, ja gledao kombajn kod njega, pa se zapricali oko rusa, dobio ga na nagradnoj igri. Nije bio zadovoljan nikako, vinjav sam, plaatike sve popucale, za par godina star trakror nije bio bas neko stanje. Al opet ko zna kakav je ovaj bio prema njemu.
To je kod nas tamo u R. Srpskoj, dobio od drzavne rafinerije i pumpi, Nestro.Jeste neki lik dobio na sajmu takav traktor i prodavao ga.
Zanimljiv menjac ima taj rus, kod nas nisam vidjao sa tim tipom menjaca.https://www.olx.ba/artikal/41466626/belarus-mtz-562/ Овај је по мени добар,ти мтз су прављени за западно тржиште.
Procitaj komentare na ruskom ispod videa.nebojša100 evo da vidiš taj model