nikollaa
Član
Kod mene takav sat pokazuje radne sate, radne sate na dnevnom nivou, i broj obrtaja kardana.Jedno pitanje sta treba ovde da pokazuje digitalni sat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene takav sat pokazuje radne sate, radne sate na dnevnom nivou, i broj obrtaja kardana.Jedno pitanje sta treba ovde da pokazuje digitalni sat
E to me interesuje da li ti pokazuje broj obrtaja kardana digitalno .Kod mene takav sat pokazuje radne sate, radne sate na dnevnom nivou, i broj obrtaja kardana.
Na pocetku gondole stoji jedna 52.
Znači da se ne kvare?Ja 17,18 godina idem po terenu i radim te rusvaje a nikad nisam taj model video u nekom dvoristu i ne znam nekog ko ga ima a nema kraja u Srbiji u kom nisam bio.
Pa normalno da se ne kvari kad nisu mtz delovi na njemuZnači da se ne kvare?
Ma nema veze dal sam ih radio ili ne, cudno mi sto bukvalno nigde naisao na nekog nisam.Model je izašao tek 2015 sa trake,mozda se ne kvare pa nisi imao potrebe za intervencijom,ima ga u Bavaništu.
Kod tebe u kraj dolazim tek kad kulen sazriSlabo si u mom kraju.
Ma stari sam probao, cekamo noviRekao sam ti da ima i starog, mozes kad pozelis da dodjes.
Ma jok,nego iznese covek i kaze eto ostalo jos stap, dva pa te sramota da jedes mnogo a sad kad iznese nov a hvala bogu domacinska kuca znas da ima mnogo onda te manje sramota pa pojedes vise a kulen vrhunski.Од старог га жгаравица мучи.