geci
Član
Planiram mozda da ugradim i ja pa me zanima ko to ugradjuje i kolika je cena otprilike
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iz malo volje i malo znanja mehanike mozete i sami da ugradite a moze i bilo ko od majstora kod radi ruse, trebalo bi da znaju.Planiram mozda da ugradim i ja pa me zanima ko to ugradjuje i kolika je cena otprilike
Svuda sem u AP, mislim da ima i Elkom a ukrainci imaju sigurno, samo obratiti paznju sta se kupuje.Vec kad bim ugradjivao voleo bi da to bude kvalitet gde to ima da se kupi?
3. Stvari, nafta, voda i ulje.Sta moze bti razlog dozanja nivoa ulja na 820?
Na zadnjem levom točku sa unutrašnje strane guma nije legla na felnu, nemože verovati kakve propuste imaju, to nije ništa ozbiljno ali ako je novo valjda neko kontroliše šta izlazi iz fabrike a i na montaži da ne primete.
Dizne, pvp,ac pumpa.Nebojsa sta je kvar ako naftu pusta ?
Видео сам и ја то, мислим, на оба задња точка. Обзиром да кажу да су због транспорта одвијали ауспух (види како је крив), могуће и да су испуштали гуме, да би трактор спаковали под арњеве камиона који га је довезао.Na zadnjem levom točku sa unutrašnje strane guma nije legla na felnu, nemože verovati kakve propuste imaju, to nije ništa ozbiljno ali ako je novo valjda neko kontroliše šta izlazi iz fabrike a i na montaži da ne primete.
Paše od golfa dvojke,meni kad je crko majstor mi reko kupi od golfa kvalitetniji su,i evo još traje.Ovaj deo se nalazi pored davača pritiska ulja. Slučajno sam polomio ovu plastiku gore. Kako se ovaj deo zove,da bih mogao da ga poručim?