MTZ Belarus

Još da je svežem drotom da padne pored bez da uleti u propelu
Jebemtiženomajiku to ni KOTAS-i nemaju

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Флајку пвц од кокишке исечеш и натакнеш, и што рече Матић кад стартујеш она одлети преко крова.

Plastična flaša i nikad nisam imao problem,svakako pre prvog palenja proverim ulje,vodu pa je skinem,ako nekad zaboravim odleti preko krova što reče @DraleTD :)

Kakva su vam iskustva 1221 u kombinaciji sa 4-braznim obrtacem, plug je 4+0, tezak oko 1700kg, ima vario, 1221 je najpovoljniji u klasi i uklapa se u moj budzet, jedino nisam siguran da li moze da radi sa pomenutim plugom, mozda bih i skinuo 4 brazdu sa 3×40 bi samo pevao

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Mislis 1221.3? Ja nosim lemkena vario sa njim, tezak u pm, transport je najgori mora lagano, vuce on njega ladno i na 4 *35 u lakoj zemlji, blizu sam da skinem jednu glavu, i mora tegova mnogo, obican 1221 sa 4 glave pa jos vario nema sta da trazi

Razlika u hidraulici ne postoji, ako ga nosi .3 nosice ga i obican 1221.
Sto se snage tice ima je i 1221 a ako bas zafali malo snage i njemu pumpa cacne i ima da ga vuce bez problema,al transport na oba je nezgodan sigurno.

Mislis 1221.3? Ja nosim lemkena vario sa njim, tezak u pm, transport je najgori mora lagano, vuce on njega ladno i na 4 *35 u lakoj zemlji, blizu sam da skinem jednu glavu, i mora tegova mnogo, obican 1221 sa 4 glave pa jos vario nema sta da trazi
1221 sam planirao

Uzmi .3 ja imam 1221 da sad kupujem uzeo bi .3 ima malo više snage, jači hidraulik...

Na oba traktora je dolazak do njive sa 4 glave veci problem nego ih vuci u njivi.
I na 1221 moze malo pumpa da se sredi da se dobije malo konjica i usput se resi problem grejanja i vuce on to bez brige.
Jos jedan red tegova bi bio pozeljan.
Naravno .3 je bolja kupovina ako cena u razlici nije problem.

Јел размишљаш о Кинезу 130кс?
Razmišljao sam prvo o armi 110ks, kao traktor koji bi mi apsolutno sve radio, ali nemam adektvatne prikljucke, i finansijski bi to bilo tesko izvodljivo, pa sam resio traktor oko 130 ks, koji ce raditi teske poslove i transport,plug je svakako kolegin koji prelazi na redukovanu obradu, pa ga imam na raspolaganju, mtz mi je nekako prvi izbor zbog cene, mada cu mozda pogledati i kineza, trebalo bi da su cenovno tu negde, da li imas iskustva sa fotonom ili yto?

Ladne vode vuče 4 brazde ovde kod nas,za banat pojma nemam,verovatno teško.
ako 105 vuše 3 brazde i 90 vuče tri brazde ,zašto 130 ne bi vukao 4 brazde?

U Feketiću ima neka irska firma koja radi zemlju, a ovo u pozadini na slici mi liči na Vrbas. Mislim, nemam pojma al' eto to mi sad pade na pamet da bi mogla biti njiva i traktor iz Feketića.

@Field Jesi li razmisljao o kombinaciji 1221 i plug 3 prazde a da povecas zahvat? Ja sam 1221 upario sa vogel noot m1050 i zahvat na 44cm po brazdi. Lako ga vuce a u poredjenju sa 1025 ne oseti ga u transportu. Ukoliko ti je zemlja laka za obradu mislim da nema boljeg resenja :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Može li se tom plugu skinuti 4 glava, i koliko je onda lakši? Koliko sam shvatio plug se pozajmljuje pa nema mnogo izbora, a vario je, pa ne znam koliko se može olakšati.

Nazad
Vrh