Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dva pluga kvederlansa imam 3x35 ,jadan razmak od raonika 90 drugi 105ovaj sa 105 ide 8 km na sat ovaj po 90 ide5 km ista dan orano sa istim traktorom ista parcela,,.prodje dve nedelje sve kontra ,i nema tu pameti kad se strefi povoljno za tu vrstu pluga radi ko doksa .a za drugu vrstu pluga isto treba treba da se strefi,,i sad budi pametan,što ti kažeš misliš šta tu nije u redu.Mnogo faktora je tu u igri!!!!
Plug, njiva, podešenost!
U nekim njivama se okreće da vidim jel plug iza mene, dok u drugim pomislim da nešto traktor nije u redu!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Reduktor sa desne strane okrece prvu i rikverc i usporava ih dodatno, moze da se iskopa negde i polovan i nov samo sto su novi prilicno skupi.Pozdrav kolege interesuje me gde moze da se nabavi reduktor za belorusa 82 za usporenje sto dodje sa desne strane traktora na menjacu
Moze moze, 0621447221nebojsa da bas taj bi mi trebao jel moye broj da se cujemo
Danas kupio takav reduktor. Tražio ga par godina i konačno našao za normalne novce (280 e). Bio na Polovnim automobilima oglašen.Pozdrav kolege interesuje me gde moze da se nabavi reduktor za belorusa 82 za usporenje sto dodje sa desne strane traktora na menjacu
Ono na sta sam ja nailazio, sto se kaci sa leve strane menjaca umesto dekla menja mesto prvoj brzini i rikvercu(prva bude desno i nazad a rikverc desno i napred) i dodatno usporava tu novonastalu prvu brzinu.Danas kupio takav reduktor. Tražio ga par godina i konačno našao za normalne novce (280 e). Bio na Polovnim automobilima oglašen.
@nebojsa100: Čovjek od kog sam kupio reduktor kaže da sve brzine reducira i okreće što znači da u rikvercu ide naprijed, a u ostalim brzinama unazad. Jel to tako ili okreće prvu i rikverc te ih ujedno i reducira i to je sve (znači samo dvije brzine za rad)?