nebojsa100
Član
Drljaca je teski Tupanjac, klinovi na slici izgledaju malo jer su u tom momentu bili zreli za zamenu al da opet ne dodje do zabune taj rus ih je i potrosio jer je samo on vuce.Jel ta drljaca tesla Ili politeska?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drljaca je teski Tupanjac, klinovi na slici izgledaju malo jer su u tom momentu bili zreli za zamenu al da opet ne dodje do zabune taj rus ih je i potrosio jer je samo on vuce.Jel ta drljaca tesla Ili politeska?
Ok,necemo se dalje raspravljati ,taj rus to vuce i to je tako.Ako neko neveruje i nemora,pozdrav svima[mention]Sudarski Bojan [/mention] Bojane brate, ako si dovoljno pametan znas da se prvi prohod ne radi sigurno u dubini setve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ako cemo sto bi nas narod rekao da stavimo ruku na srce taj traktor od 90 ks i 4t nema sta da trazi u njivi sa plugom od 1000kg(moja slobodna procena) i 3×38 zahvatom u bilo kojim uslovima jer to jednostavno nije za njega, plug je inace kupljen za JD 6 pa nesto od 130ks kojeg gazda cela da mu isporuce.Небојша батаљуј механику и бацај се у ратарствоНико није спорио да тај 892 оре тако у тим условима,са слике, суштина је дали би он могао да оре тако у свим условима!То је поента приче а ја лично мислим да не би...
Ako ja napisem da je sad napolju dan i ti napises ne nije, znaci sta ili sam ja slagao da jeste ili sam toliko glup pa ne razlikujem dan i noc, zar ne?Не читаш Небојша шта сам написао ал није битно ...Нико није рекао да лажеш и опусти се мало!
A daj te nemoj da pricate svasta, kako moze da vuce 3 glave, nema sanse.Oko cega se vi raspravljate pa stvarno ko mala deca,pa kod mene prijatelj uzeo nov traktor basak 75 konja a pozajmio plug neki lemken sa tri brazde 3*30 i orao sa njim, a sto nebi mogao traktor od 90 ks da radi normalno sa plugom 3*38? Ja ujesen uzeo plug lemken 80 pa planiram da orem sa 82.1,plasio sam se da ako mu bude puno pa sam skinuo jesenas 1 brazdu pa probao da orem,inace sam sa predhodnim orao u 4 brzini a sa lemkenom u 5 sam orao
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk