MTZ Belarus

тај трактор је комплетно офарбан све са новим оџаком

Kakva garancija, imaš garanciju dok ne daš pare i ne isteraš iz dvorišta... Tu se sva priča završava... Govorim za te polovne...

Bio sam da gledam jednog 1025 kod njih za nekog drugara, isto uzet staro za novo, prilicno su korektni, kazu i kakav je traktor bio i sta su sve radili na njemu, ne kriju nista, bar meni nisu,dozvoljavaju i da dodje neko da pogleda traktor od majstora.
Za garanciju ne znam ali sigurno postoji neka radna garancija.

Grunt ne femkam se, nego stvarno nije za ovako javno pisanje... Može u pp
Nebojša, dok se traktor dobro ne oznoji ne znaš šta si kupio... Upalio ga u krugu, probao brzine, kočnice, šta ti drugo možeš da vidiš... Kasnije kad provedes 50-100 sati onda odprilike znas na čemu si.. Inače išao je majstor jedan od boljih u mojoj okolini za Rusa... Majstor Jole, znaju ga tu neki sa foruma...

Ako je nov motor kao sto pise,po meni je tu i tamo ok cena.Mada ako se nadje neki lose sklopljen,kao kod mog drugara ,kupio nov 820 a na motoru pola delova za turbasa,na kraju mu pucala radilica mislim 2 puta.

Зато и кажем колега и да се они мало тргну а не да се зајебавају....Кад га среде нека га пробају у бразди транспорту итд...

Sto n
Grunt ne femkam se, nego stvarno nije za ovako javno pisanje... Može u pp
Nebojša, dok se traktor dobro ne oznoji ne znaš šta si kupio... Upalio ga u krugu, probao brzine, kočnice, šta ti drugo možeš da vidiš... Kasnije kad provedes 50-100 sati onda odprilike znas na čemu si.. Inače išao je majstor jedan od boljih u mojoj okolini za Rusa... Majstor Jole, znaju ga tu neki sa foruma...
Sto nije za javno pisanje, ako nisu ispali korektni i bilo sta takvo treba napisati, treba ljudi da znaju,zato forum i sluzi da ljudi dele informacije i dobre i lose.
Ne poznajem majstora i ne mogu da komentarisem
Moze dosta toga da se vidi i u krugu AP, stanje motora, menjaca mogu da se vide i to dosta, vizuelno moze dosta da se vidi kakav je traktor.

Nazad
Vrh