MTZ Belarus

Eto oooo znao sam da ima prostije resenje od ispustanje i vracanja 😂😂😂

Ljudi pukla mi je greda sto spaja zvono I prednji most ..sa desne strane ...pa jel mogu to tek tako da skinem ili moram da spracujem od dole da se ne razidje nesto ?

Dobar dan
imam problem sa volanom na Rusu mtz 82 stari tip jako tesko se mota u desnu stranu jos pogotovo kad se ugrije u lijevu nekako i ide
Imam knjigu o tom traktoru i tamo sve pise kako se stela itd sve sam radio kako pise ali uvijek isto
Pa bi molio nekoga ko zna ili ko je imao slican problem da mi pomogne.
Pozdrav

Tesko da se tu ista moze nastelovati jer je sve vec potroseno I staro .a taj mehanizam zahteva precinost.

Najbolje ali i najskuplje resenje je prepravke na hidraulicni volan.
Ma da i taj se moze popraviti samo se treba pozabaviti sa njim.

Ako i malo poznajete mehaniku ne treba vam niko, kupite sve komplet kod ukrainaca i postavite sami bez problema.

Sam radio, 200e izaslo.
55d2da758ae93676ba0f1f949a0b50d0.jpg

Kolevka ce malo pobeci gore dole al nista strasno, pajser malo gore dole i resice problem pri montazi
odvrnuo sam sve srafove ali greda nece da se odvoji ...jel ima neki poseban metod skinja ,neke bolcne ili nesto ? trazim po netu ali nesto nemogu nista da nadjem u vezi toga.

ps i ja bi prodao moj ,pristojno je radio dok ga nisam skinuo ...servo me izasao 300e ;)

Jest to je vario kolega NASER
Ubacio Lule biter Lemon u DRAGON-a i sutra budži svoga dragona
Dok je ZMAJ-a biće i VATRE!!!!
šalu na stranu po meni idealan kombajn do 200kj

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Идеалан савршен волим га🤣Само га не треба канџијати јако и нема бриге,кад се све среди утегне ко свет и не буџи таман...

To je kao i dobar Rus 82x
Ako imaš još 2 mala traktora tipa Ferguson ne boji se 100kj zemlje da rade
Jest sve to prevazidjeno ali ide radi služi!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh