mirosti
Član
Ne doručkuješ i ne ručaš?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gadan neki šef.Dobro ti je dao i taj sat.Pisao sam ti da malo curikneš a i poslušaj SAVOSIJEV savet.Setićeš se naših reči.Neće šef ni da čuje
U životu je naj bitnija dinamika posla
Npr
07_08 namirivanje
Jutros teren 08_12
Nabavka 12_13
Baliranje 13_16:30
Kafa i odmor 16:30_17:30
17:30 napadam heder od dragona pa usput naići će neko sa problemom i tako do 22h
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Jel potrebno da se ispušta vazduh nakon zamene creva za kipovanje ili istera sam. Istero sam dok nije krenulo ulje onda stavio spojniceZavisi koje godiste traktor i zavisi koje crevo, al najverovatnije mora tapacir ispod volana, pa onda dalje gledati dal smetaju rucice ili ne.
Nema nista, samo pun gas.Jel potrebno da se ispušta vazduh nakon zamene creva za kipovanje ili istera sam. Istero sam dok nije krenulo ulje onda stavio spojnice
За шта је та опруга са десне стране? Ја сам ту штеловао.Predpostavio sam na cega mislite nego ajde da budem siguran.
Neki "strucan" naziv koji se kod nas koristi su lente(ako nekad budete kupovali da znate sta da trazi te).
Na reduktoru imaju dve lente, jedna zadužena za zaustavljanje kardana a druga za njegovo pokretanje.
To popustanje koje ja spominjem ne radi se ni slucajno na opruzi sa desne strane vec na jednoj od lenti tj onoj koja je zadužena za zaustavljanje vratila(ona bliza motoru gledano od nazad).
Ako se ona nasteluje da jedva zaustavlja prazno vratilo onda kad bude opterecen masinom onda se zaustavlja postepeno tj polako.
Opruga sa desna strane sluzi kao spaner, zadužena je da nategne zaustavnu ili vucnu lentu naravno u zavisnosti dal je kardan upaljen ili ne.За шта је та опруга са десне стране? Ја сам ту штеловао.
Аха, испод седишта се укључи а да ли ће се вратити зависи да ли је нашпановано, као на круњачу са аран мотором (не знам како је на другима) - мотор ради али круњач не док се не нашпанује. Да ли сам добро разумео?Opruga sa desna strane sluzi kao spaner, zadužena je da nategne zaustavnu ili vucnu lentu naravno u zavisnosti dal je kardan upaljen ili ne.