grunt
Član
А у ђубради
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eeeeee ovaj je bio bas pogodan za sisanje, isli su on i sin da gledaju a pre toga su imali 539 i 577 a u rusa nikad nisu ni seli a u mehaniku se ni malo ne razumeju.Meni su vrh ti koji odu i kupe bez gledanja
To su kraljevi
2000km sam napravio dok nisam kupio 539 pre 11g i pre 8000h kojih je kod mene napravio
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ja sam taj kralj.. I nisam se pokajao.. Treba nekad imati i sreće u životu, a u ostalom platio sam ga dovoljno povoljno da ga remontujem kompletno sa sve gumama u cenu onih paprenih domsćinskih traktora na oglasu..Meni su vrh ti koji odu i kupe bez gledanja
To su kraljevi
2000km sam napravio dok nisam kupio 539 pre 11g i pre 8000h kojih je kod mene napravio
Mozda neki dinar ispod od realne cene al nazalos koliko sam video nije tu samo menjac nakarabudzen, ni ostalo nije bajno tako da ce na kraju izaci vise nego skupo.Pa dobro,jesu li ga papreno platili ili neka pristojna cifra?
Ali ima ko ne zna šta treba da gleda pa ide na lutriju.Pa kako ispadne.Ja sam tako kupio zetora i evo 26 godina je kod mene.Meni su vrh ti koji odu i kupe bez gledanja
To su kraljevi
Ja sam taj kralj.. I nisam se pokajao.. Treba nekad imati i sreće u životu, a u ostalom platio sam ga dovoljno povoljno da ga remontujem kompletno sa sve gumama u cenu onih paprenih domsćinskih traktora na oglasu..
Muka je kad neko da velike pare a ispadne krš teški, e to je zajeb