MTZ Belarus

Traktor je kupljen navodno od prodavca, domacin covek, inace na slici je kuciste menjaca,prvo je zavareno pa premazano nekom zivom gumom ili necim slicnim pa onda ofarban a pre svega toga je skrpljen sacuvaj boze unutra.

Купљено у виђеном стању, нема гаранције. Свака роба има купца, вероватно је цена била примамљива. А та цена често зна да буде већа од неке која је већа на почетку. У преводу - ко не плати на мосту плати на ћуприји.

Ima ovde takvih, njima bitno da je blizu, ne treba prevoz da se trazi i placa

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Meni su vrh ti koji odu i kupe bez gledanja
To su kraljevi
2000km sam napravio dok nisam kupio 539 pre 11g i pre 8000h kojih je kod mene napravio

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Eeeeee ovaj je bio bas pogodan za sisanje, isli su on i sin da gledaju a pre toga su imali 539 i 577 a u rusa nikad nisu ni seli a u mehaniku se ni malo ne razumeju.

Meni su vrh ti koji odu i kupe bez gledanja
To su kraljevi
2000km sam napravio dok nisam kupio 539 pre 11g i pre 8000h kojih je kod mene napravio

Ja sam taj kralj.. I nisam se pokajao.. Treba nekad imati i sreće u životu, a u ostalom platio sam ga dovoljno povoljno da ga remontujem kompletno sa sve gumama u cenu onih paprenih domsćinskih traktora na oglasu..
Muka je kad neko da velike pare a ispadne krš teški, e to je zajeb

Zorane ja nikad nisam kupio skupu mašinu
Nije mi nikad na licitaciji bilo žao dati janje u radionicu da mi kažu šta da uzmem!!!
I ovo kasnije što po malo trgujem uvek jeftino i ono šta ide
Žao mi je npr jednog 540 što sam prodao uzeo sam na njemu 1000e ali je stvarno nov!!!
Letos onaj 539 puknuti blok, traktor je u selu ostao 1000 sati napravio u balirci bez greške
Uzmem obično traktore koje poznam i nema tu puno mudrosti, po meni je naj bitnije da nije niko otvarao pre mene

Poučen ličnim iskustvom, bolje je kupiti što jeftinije i što veći krš, jer će svakako morati sve da se remontuje. Ja lično bežim od onih kao ˝remontovanih˝ ili ˝u fabričkom stanju˝.

Ja sam taj kralj.. I nisam se pokajao.. Treba nekad imati i sreće u životu, a u ostalom platio sam ga dovoljno povoljno da ga remontujem kompletno sa sve gumama u cenu onih paprenih domsćinskih traktora na oglasu..
Muka je kad neko da velike pare a ispadne krš teški, e to je zajeb

Kanda sam i ja krunisan po tom osnovu. :haha:
Kad sam kupovao rusa, pojma o rusima nisam imao, odrastao sa IMT-om. Ne znam ni šta treba da ima na njemu, a ne da znam da vidim je l' valja ono što ima. Pa još traktor stajao u hangaru bez prozora, mrkli mrak unutra a napolju sija sunce. Ajd', vodio sam majstora da ga kao pregleda, al' majstor sreo neke njegove pajtaše pa se razgalamili ispred hangara, reko' gledaj traktor jel dobar, kaže dobar je - a traktor se ni ne vidi u mraku. :haha: Dobro, imao sam neke informacije o tom traktoru pa nije baš da sam kupovao mačku u džaku, kupio sam ga a tek posle sam se upoznavao sa ruskom tehnikom...

Kupio sam i ja belorusa da nisam znao ni kako se pali, a ne vozi. I to od prevejanog trgovca. Kada sam ga kaparisao išao je i poznavalac tehnike beloruske, te smo ga i kupili. Bio je nalickan, realno 2000 manje je koštao nego što se prodavali tada to godiste. Znao sam da se mogu desiti trgovačke sklepotine, i bilo ih je, ali sve se zaboravi kada osetiš sirovu MTZ snagu :haha: .

Nazad
Vrh