Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si pio?Eee sad jos da mi neko kaze sta mi se desilo sa slovima pa su podebljana![]()
Nebojša, ubedjan sam da nije problem sa pumpom. Naveo sam primer da motanje volana nije nište teže ako točkovi imaju neki značajniji otpor nasuprot situaciji kad prednji točkovi nemaju nikakav ili jako mali otpor. Eto sad me baš zaineresovalo ... sutra ću dići prednje točkove pa baš da vidim kako se motaju kad su u vazduhu. Verijem da neće biti razlike. Da je do pumpe, pritiska ulja, odma bi se osetila razlika.Pa kao je pumpa slaba stavite jacu i resen problem, nema neke pameti.
Gde ste kupovali ove pumpe i koji je traktor u pitanju, sto je velika pumpa?
Ako je 892 u pitanju,pitao sam spre nekog vremena kad sam bio u AP u radionici sa majstorima sto se teze motaju jer sam imao par prituzbi na to, odgovorili su da se namerno sad tako radi jer su se ljudi zalili da je volan previse lak pa im je problem u transportu jer je brz traktor.Si pio?Il pošto si tamo Surčinac-Zemunc (blizu jako) možda i nešto drugo? Mnogo mi ti nešto brzo ti skidaš one točkove sa Ruje.
Šalim se naravno.
Nebojša, ubedjan sam da nije problem sa pumpom. Naveo sam primer da motanje volana nije nište teže ako točkovi imaju neki značajniji otpor nasuprot situaciji kad prednji točkovi nemaju nikakav ili jako mali otpor. Eto sad me baš zaineresovalo ... sutra ću dići prednje točkove pa baš da vidim kako se motaju kad su u vazduhu. Verijem da neće biti razlike. Da je do pumpe, pritiska ulja, odma bi se osetila razlika.
Mislim da svakako nije problem sa pumpom već verovatno neki ventil treba da se odvrne malo. To je inače probelm na mnogim novijim 982-kama na koje sam ja nailazio, ali ti Nele sigurno imaš više iskustva nego ja. Da li si nailazo na pomenute modele koji se lako motaju?
Znam ja zasto je to uradjeno, hteo sam nesto drugo da pitam, sta mislite do koje granice se moze u taj sistem ubacivati veca tj pumpa veceg protoka a da ostalo ostane isto a da nema problema sa njom posle.Зато што је вероватно волан ишао теже па се ставља већа пумпа да иде лакше.Углавном сам то виђао да људи често ураде.
Nisam ja kupovao ništa, majstor je doneo i zamenio pumpu. Traktor je MTZ 82.1 iz 2004. tj isti kao 820.Gde ste kupovali ove pumpe i koji je traktor u pitanju, sto je velika pumpa?
Ja nisam video sve ukupno 2 pumpe da su procurela stare a ne nove da tako cure, jeste proveravati slucajno da prednji trap nije zaribao?Nije ravan most, običan grbavi. Traktor sam kupio polovan i nisam ni obratio pažnju kakvu pumpu ima jer tad o rusima nisam imao pojma. Traktor je odmah po kupovini išao na servis kod majstora da se pretrese sve što treba a pumpa je bilo jedna od tih stvari jer je teško motao volan, praktično nije ni mogao da se vozi sa takvim volanom i zato je odmah išao od prodavca kod majstora. Kad je traktor stigao kod mene već je imao ovakvu pumpu, kakva je bila kod prethodnog gazde ne znam jer nisao obratio pažnju prilikom kupovine traktora. Onda je vrlo brzo procurila ta nova pumpa pa je zamenjena a i zamena je opet procurila (naravno uvek novo al ne kupujem ja delove već to prepustim majstoru). Onda smo šmirglisali deknu al bez uspeha. Ona sad tako curi, al radi bez problema.
Pa ne curi to sama pumpa to curi između pumpe i dekla. Problem je što tu ide debela brtva a svi kod nas prodaju papirne, tako je i kod mene bilo dok nisam nabavio originalnu koja je 3x deblja i sad nema ni kap uljaJa nisam video sve ukupno 2 pumpe da su procurela stare a ne nove da tako cure, jeste proveravati slucajno da prednji trap nije zaribao?