Attila
Član
Alternator je problem ako divlja obrtomer najverovatnije diode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pukla i dekla, sva sreca nije nista dalje, strucnjaci su to vozili sigurno par dana tako polomljeno.Jel to i dekla napukla.
Eeeeee to je vec tajna zanata , salim se naravno, sve zavisi od situacije, nekad je dovoljno sravcigerom kucnuti izmedju nje i kucista i izadje a nekad je i secemo u parice da bi je izvadili, ovde konkretno je bila izlomljena u bar 10 parcica tako da je sama ispala.Kako vadite spoljnu košuljicu ležaja ako nije tajna?
Pa kao je pumpa slaba stavite jacu i resen problem, nema neke pameti.
Eeee ovo prvi put cujem, kakav novi tip pumpe, gde ima premalo mesa, koje ulje curi, moze neka slika, stvarno bih voleo da vidim.Kod mene na 82.1 volan ne ide teško ali dosta teže nego na bivšem IMT-u 560 (koga je rus zamenio). Na IMT-u ide ekstremno lako. Znači nije mi problem da se volan teško okreće već da pumpa volana stalno curi. Tri puta je menjana, poslednju smo rasklopili i na staklu šmirglali deknu ali bez uspeha. Navodno je problem u novom tipu pumpe (ili nosača) koja ima malo "mesa" za dihtung pa tu uvek probije.
Ajde ako vam nije problem, bas me zanima, salu na stranu za tako nesto nisam ni cuo a ni naisao, koje ulje curi tj odakle?Sutra ću pitati tačno o tom detalju pa napisati.