Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radoslave cenovno ne bi opet bili blizu zapadnim masinama jer je razlika velika, plus odrzavanje je opet dosta jeftinije al da bi bili skuplji sigurno da bi.A zar nismo...Čim se Rusi približe po ceni nekoj ozbiljnoj marki, ljudi će u 95% uzeti zapadni traktor a traže ono što podiže cenu, udobnost, savremenije upravljanje, multimediju itd...
@mica967 Koliko su oni u AP zreli vidi se po odnosu prema mušterijama, ne mora se ići čak do kupovine ili modela i poboljšanja istih. Da nema Almexa bili bi ubedljivo najgori...
Cenovno su opet daleko od zapadnih masina sem mozda ovih .7 modela. A sto se tice provere dobro su oni provereni i zna se odavno kakvi su i sta su ti. 3.4 modeli, nema tu neke matematike.Te modele .4 i .5 nece niko da kupi,cena ce biti blizu zapadnim traktorima i niko nije lud da kupi rusa koji + nije proveren sa tim novim tim menjaca i eco filterima itd.
I jedan (prvi u selu )NH,još nema u selu ni jedan Case,trba probiti led.Bio jedan polovan posle par godina dobi zamenu u vidu fenda.Mićo mi smo važili za češko-rusko selo ali sad zapadnjaci preuzimaju primat,od je zadnjih 20-ak traktora 3 su rusa SDF 5 i turaka 5 ,3 klasa,štajer i JD
Po odnosu prema mušterijama, potencijalnim i starim, po prodaji polovnih felni uz nove mašine, po nabavci kabine za kombajn koja je trajala godinu dana, po lagurijama lažnim, po pogađanju kao na pijaci...A po čemu je Almex gori od AP? Ne znam o čemu se radi, servis je u pitanju ili nešto drugo? Stvarni nisam upoznat sa Clas masinama.
Koliko košta 1523.3 ?Radoslave cenovno ne bi opet bili blizu zapadnim masinama jer je razlika velika, plus odrzavanje je opet dosta jeftinije al da bi bili skuplji sigurno da bi.
A sto se servisa tice ja nisam cuo neke prituzbe ozbiljne vezane za garantni rok, po meni problem im je bas taj sto misle da njihovo mesto nemoze niko da zauzme.
Za ove modele .3 i sve do 1221.3 se slažem da su najbolji u odnosu uloženo-dobijeno, ostali modeli ne baš...Sustina opet sto puta izpricane price, za te pare nema bolje, ako oces bolje moras bolje i da platis, dal u vidu rusa, turaka, kineza i to je to.
O tome pričam, za 65000+pdv može mnogo ozbiljnija marka da se uzme iste snage...Klot oprema ali ipak marka, kad se bude prodavalo, puno znači...Čini mi se 53 ili 58 eu
Ako me secanje sluzi 53,54 somica evropske valuteKoliko košta 1523.3 ?
65000 +pdv pa to je bez malo 80 somica a 1523.3 sve sa pdv 53 somica, ozbiljna je to razlika, bar za mene, a taj 1523.3 nista specijalno losiji nije od te ozbiljne marke u klot opremi.O tome pričam, za 65000+pdv može mnogo ozbiljnija marka da se uzme iste snage...Klot oprema ali ipak marka, kad se bude prodavalo, puno znači...
Ako treba da nosi nesto ludaciki onda 1021 i nema muke sa polugama, nema muke sa poluosovinam.Ako stave jače poluge onda će se lomiti poluosovine... Rusi imaju motor velike litraže iz koga mogu da izvuku dosta snage, ali nosivost ne prati tu snagu. Zato su bolcne od plastelina i slabe poluge.
p.s. ovo je moje laičko mišljenje