grunt
Član
Можеш сипати деци два уља слободно свакако елементи пуштају па ће временом то уље нестати вероватно сипаш ЕД?Ако сипаш нешто масније немаш једа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde je kupljeno dal znas.....Ako sam ja dobro video trebalo bi da je Hidrosila, ramena deluju bas mocno,sve izgleda lepo odradjeno, sve sto treba dodje lepo kulturno upakovano e sad videcemo kako ce se pokazati.
To moze da se resi jos jednim redom tegova ali realno ta masina nije za njega.Podize tabanalo od 2t ali ide samo na zadnjim tockovima tako da ipak nece raditi sa njim ako ga ne prepravim u vučenu mašinu.Slika je napravljena pri kretanju unapred kada prednji tockovi nemaju funkciju:
A iz kog razloga se stavlja veca pumpa?Ubacena juce, bilo malo gimnastike da se ubaci i krivljenja jedne cevi od ulja ali stala.
Pumpa je neka hidrosila ili tako nesto pise, veca je od fabricke.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Nebojša ti znaš sigurno... Pitao sam već ovde... Kada menjam davač pritisak ulja jel curi mnogo ulja ili može da se zameni na brzinu bez da napravim veliki nered?Kao sto je kolega Mirosti napisao nije bas to tako jednostavno,pitanje koliko je to pametno, ako na leru mota lagano kako se ponasa na punom gasu, koliku kolicinu ulja onda gura, kakav je orbitrol itd itd.
Al dobro ako je problem resen i nisu se javili neki novi onda odlicno.
Davac na centrifugi odvrnete kompletan onaj elektricni, kupi se reducir koji se uvije na njegovo mesto zatim crevo pa sat, a ulje nece da curi, reducir imaju svi ukrainci, crevo moze da napravi bilo ko i sat kupite koji hocete.Nebojša ti znaš sigurno... Pitao sam već ovde... Kada menjam davač pritisak ulja jel curi mnogo ulja ili može da se zameni na brzinu bez da napravim veliki nered?
Takodje gde da naručim deo?
Ovakav . Samo nije kontak isti već ide na onu standardnu buksnu. Sat je elktronski (mislim da su su svi elektronski isti?)Који тип давача имаш за који сат ?
Ček, vi mi preporučujete da zamenim za mehanički? I ako je to možda bolja opcija ne bih baš toliko da se zezam.Davac na centrifugi odvrnete kompletan onaj elektricni, kupi se reducir koji se uvije na njegovo mesto zatim crevo pa sat, a ulje nece da curi, reducir imaju svi ukrainci, crevo moze da napravi bilo ko i sat kupite koji hocete.