DraleTD
Član
А што не видиш код оних из Чуругу што растурају МТЗ-ове да мењаш са њима и доплатиш им ако те мучи то што је фелна малко ужа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zvao sam ih,nece da menjaju kazu imaju puno tih felni za 13.6А што не видиш код оних из Чуругу што растурају МТЗ-ове да мењаш са њима и доплатиш им ако те мучи то што је фелна малко ужа.
Meni je rekao 120e komadE a koliko cene baš me zanima ,jer sam onomad ne tako davno i ja zvao za 15.5 pa kaže sto evr,ali se nismo sporazumeli pa ja još jednom pitam komplet guma felna ,a neeeeeee bre pa samo felna 200 evr.
ma teraj se bre u krivi mislim se ja.
Imam jaaaaJa mislim da su široke felne kod mene
Gume su ćelouston ali cele
Ako imaš neke gume 13 da su bar 15_20mm šare i cele donesi ih i nosi ove točkove
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Gde to?Ja jurim da kupim 13,6 rado bi menjao sa tobom al nemam 15,5.Zvao sam ih,nece da menjaju kazu imaju puno tih felni za 13.6
Meni se to isto desava ponekad. Nekad pocne gubiti gas pa protera sam, a nekad moram da ga ugasim i produvam crevo koje ide od rezervoara do onog prvog filtera sa desne strane. E tu na kraju creveta gde pocinje holender kroz koji prolazi saraf ili kako se vec zove tu zagusi malo i tu zeza,samo tu i nigde vise bar kod mene.Danas u oranju,pri okretanju sa manjim gasom,traktor odjednom neće da primi gas. Držim papučicu,ali obrtaji samo malo krenu,pa se vrati na ler. Ugasim,lako upali ali tek posle desetak minuta počne da radi normalno. Isto se jednom tako ponašao kad sam pravio pauzu,paali upalio. U oranju sve normalno. Probao sam da drukam na ac pumpu i dok radi tako neravnomerno i kad ga ugasim pa upalim-ne reaguje.
Šta može biti u pitanju? (MTZ 1015)
Danas u oranju,pri okretanju sa manjim gasom,traktor odjednom neće da primi gas. Držim papučicu,ali obrtaji samo malo krenu,pa se vrati na ler. Ugasim,lako upali ali tek posle desetak minuta počne da radi normalno. Isto se jednom tako ponašao kad sam pravio pauzu,paali upalio. U oranju sve normalno. Probao sam da drukam na ac pumpu i dok radi tako neravnomerno i kad ga ugasim pa upalim-ne reaguje.
Šta može biti u pitanju? (MTZ 1015)
Pa da, co2 je sanirao.Jesi prob'o da okrpis ?