MTZ Belarus

A dobro bez obzira na to reci mi na pp ako nije problem,ipak smo s kontra strane grane pa nam to tak malo znaci(osim za zazubice)

NA,nemoj da pijes pola vijagre
u svakom slucaju ti se neisplati dolaziti zbog 10 eura,toliko kostaju dve malo kvalitetnije sijalice za skuter koje nepregorevaju :D

A sta cu kad volem po pola,bolji je efekat. ::namigivanje::

Onim cikama se isplati da dodju iz vrbasa i donesu jedan regler i malo kvalitetniju sijalicu,a da se ne isplati za orbitrol.
Samo istina da ima i do prodavaca koji vole visoku ogradu,no da ne idem u off dalje...

na vasaru ruski orbitrol 150 evra , lijevi nosac spone 35e , klip volana 50e , desni nosac spone 30tak e
crijeva po komadu oko 10e , za sponu nisam pitao i nosac klipa koji ide ispod diferencijala

ali da napomenem da ovi nosaci spone i spona nisu istih dimenzija kao na starijim MTZima :sta: vjerovatno se radi o dijelovima za neki veci MTZ
one ruke (nosaci spona) su duzi , sto i treba da bude da spona ne bi udarala u bolcn kolijevke ili prednji krst kardana
a konusi na krajnicama su daleko masivniji nego na starijim modelima

po ovoj racunici bi sav materijal izasao oko 350-400 ::novac::

mislis kineski olbitrol 150e,a to sto ti ukrainac prodaje neznaci da je rusko.e kad bi samo znali odakle sve roba stize :haha:

Eh kad bi kod mogao za tolko nabavit sve to vc bi bilo gore,zbilja su kinezi zanimljiv narod,osim njih valjda nitko u svijetu ne kopira rusa

kinezi prave rubove i trepne za zastavu101 i juga a da neprave delove za rusa,danas kolega prodo 52 ispravnu sa losim gumama bez papira za 900 eura

danger je napisao(la):
mislis kineski olbitrol 150e,a to sto ti ukrainac prodaje neznaci da je rusko.e kad bi samo znali odakle sve roba stize :haha:

vjerovatno , gledajuci po boji da je kineski , a sta mu fali za 150 iako je kineski
ako se polovan na vasaru krece oko 50-80 evra i to bez garancije ispravnosti i probe ovo i nije tako lose
a vec kineskih traktora ima ohoho pa jel' kojem riknuo orbitrol ::namigivanje::
ja drugaru da neku masinu stavio kineski razvodnik , dela li dela :D a manje od 150 evra sa 4 komande

velika ali bas velika vecina trgovaca , da ne kazem svi uvaljuju kineske dijelove
ali ni kinezi nisu kao sto su nekada bili , malo ali nedovoljno su popravili kvalitet i vjerovatno ce ici dalje u tom pravcu

:off_topic: ali ja bih se za zivota potpisao da vozim japanski auto , imao sam ih nekoliko i zalim sto ne vozim japanca , nadam se da je sledeci japanez ::namigivanje::

nego samo mi nije jasno da kinezi mogu ici toliko nisko sa cijenom da konkurisu ruskoj proizvodnji za koju je nekada slovilo za ponajjeftiniju :sta:
cak sam do prije par godina zivio u ubjedjenju da je ruska proizvodnja toliko jeftina da se nikom ne isplati da je kopira ali zajeb'o sam se ::lose::

jos kada bude 82ka ''made in china'' :zli:

Eeee savo cene in russian jesu niske,al dok se svako ogradi...
Ajd da i ja odem u OFF,isti regler kod nas u prodavnici kosta 1100-1200din,a u drugoj 150km od mene kostra 600din i ima ga odmah,pa ti vidi koliku zaradu uzme prva prodavnica.

ma najvise sam se nagledao takve robe na vasarima od ovih rusa-ukrajinaca , svi se kunu da nije kineska a 90% im robe od malih zutih , nemam ja nista protiv kineskih dijelova ali volim da se markira i predstavlja kao riza-roba a i cijena da je u duhu kvaliteta ::namigivanje::
a ne da mi neko sere kako je to original a iz aviona se vidi porijeklo ::namigivanje:: neko i nasjedne na takvu pricu i plati papreno a taj dio ili masina ne odradi ni 30% novca koji je za nju dat :zli:

ruske dijelove laici najlakse mogu prepoznati po nacinu konzerviranja , kopije su toliko vjerne da i iskusnog poznavaoca mogu zeznuti :udri:

iskreno da ti kazem ni polovni nisu bas jeftini

ima li gdje u ovom pogranicnom kraju neko ko se bavi rasturanjem rusa i krcmljenjem u dijelovima
u Rumi sam sreo covjeka iz curuga a on mi daleko ako nesto usreba da se odleti , posto kod mene ima poprilican broj rusa a ljudi dijelove tesko zbavljaju

zrine892 je napisao(la):
Cestitam na kupnji.Mozes mi reči sta ima od opreme ? Kakvo sjedalo ima ? Jel na zrak ? Dali ima klimu ? Nisam bas u toku.Ako te netko pitao ispricavam se onda :ppozdrav:
Sediste nije vazdusno, nisam hteo sa klimom. :cao:

Narode zna li neko nesto vise o ovom Zelenom Belorusu zasto je zelen koja je razlika izmedju njega i standardnog Belorusa crvenog? Vlasnik nije zano nista o njemu...
ali mogu priznati da jako lepo izgleda jedino su zeznuli kabinu poklopac na kabini je crven a traktor je takav iz fabrike nije farban.

339n8ls.jpg

Nazad
Vrh