MTZ Belarus

Pozdrav ljudi ja sam novi na ovom forumu,ime mi je Damir,inace sam iz okolice Zagreba i pratim ovaj forum duze vrijeme,imam ruske traktore nekoliko godina i mogu vam reci da smo jako zadovoljni njima.Ovdje kod nas ih ima jako malo i svi ih se boje,mi ih koristimo u poljoprivredi,u sumi,u zimskoj sluzbi,transportu,ukratko u svemu i sve uz jako malo ulaganja makar nisu bas novi

Post je spojen: [time]1272406183[/time]

To je zbog regulatora. Dešava se kad je nov regulator a dobar motor (odmah nakon generalne) da motor tako krecavo radi, zato sto nema lufta pa je previše osetljiv. Ne brini, kad se malo razradi pumpa i popusti kompresija biće to dobro. Samo sipaj ulje u pumpu i vozi.

@lalo
I ja se pridruzujem cestitkama za kupovinu pravog traktora. :ppozdrav: I ja ga imam i veruj mi da sam prezadovoljan sa njim :D

Meni je jesenas trosio uzmedju 12 i 13 litara po k.j.Da sam imao bolji plug verujem da bi potrosnja bila i manja.

zasluzio nove gume :D
2luc45i.jpg

kdkcac.jpg

Ima u Begecu covek rusa 1221, star oko 5 godina, ima 8000h, a odrzavaju ga majstori iz palanke koji dodju kod mene.Nikad nista na motoru nije radjeno, njemu su menjali svaki 6 meseci kocnice jer odu zbog dunava, pere sargarepu sad sa njime, a do lane nije bio gasen, dan noc zalivao.Tako Lalo ko sta kaze nismo se zajebali sigurno.Pozdrav za sve ruse :cao: :cao: :cao:

mom drugu koji je kupi traktor kada i ja tj pre godinu dana crkla je pumpa za hidruliku 13000pumpa i 6000din ruka traktor 820 nema ni 100sati manje radi zemlje od mene tj nije crkla skroz pustala 10 bara a treba 36 valjda tako reko serviser kada merio pritisak mada se ja u to ne razumem :ppozdrav:

Nazad
Vrh