Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MedDa li zna neko zasto oksidiraju kleme?
2×godisnje ih skinem,osmirglam i stavim mast i opet posle par meseci ista prica,nekad pukne kabal koliko oksidira. Na oba rusa isti simptomi,a ne prepunjava ni jedan ni drugi.
Imam nesto tako kod kuce, velika je duzina, sa kamiona je nekog, slikacu, ako ti odg, saljem ti, nemoj kupovati.@dukej
Meni je izmesten akku sa strane odmah pored anlasera, da bi bio kraci kabal , samim tim i manji su gubitci.
Od anlasera do akumulatora je 50cm kabla.
Treba mi oko 2m da prespojim akumulatore i da dovedem na anlaser, i uzecu taj od 70mm2.
Hvala na info
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Znam to,skinem je vodom s'vremena na vreme,ali nije mi jasno zasto se tako cesto stvara i to nenormalno puno,ne vidi se klema,bude sve plavo,bukvalno kao pola pesnice.Milovane i vrućom vodom se skidaju naslage sa klemni i kablova.
Mi smo prije na Rakovici imali dva od 45ah, kako je i predviđeno i uvijek bilo nekih problema. Malo malo pali na kablove. Kasnije stavio jedan od 80 i pali na njega bez problema. To je samo moje iskustvo, ne znači da ne valja sa 2.Dal ima nekih problema sa akumulatorima ako se dva stave paralelno,tipa ne pune se isto ili tako nešto,i kako se spajaju?
Treba da ima onaj kontrolor punjenja što se nalazi ispred hladnjaka,on dopunjava prazniji akumulator.To košta oko 80 evra.Molio bih kolegu Nebojšu da bolje objasni,tj stručnije.Dal ima nekih problema sa akumulatorima ako se dva stave paralelno,tipa ne pune se isto ili tako nešto,i kako se spajaju?
Pokušaj ovako:Znam to,skinem je vodom s'vremena na vreme,ali nije mi jasno zasto se tako cesto stvara i to nenormalno puno,ne vidi se klema,bude sve plavo,bukvalno kao pola pesnice.