Odvoj dva sata vremena,pročitaš temu od početka i sve ćeš znati oko Belarusa.Znaćeš i ono što proizvodjač ne znaZnaci sto se tice svega ok je? Ima li problema sa menjacem vucom i tako to?
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odvoj dva sata vremena,pročitaš temu od početka i sve ćeš znati oko Belarusa.Znaćeš i ono što proizvodjač ne znaZnaci sto se tice svega ok je? Ima li problema sa menjacem vucom i tako to?
Kao kod svakog motora obratite paznju na plavi dim,na duvanje na iber,obratite paznju na zvukove iz menjaca koda mu u devetoj oduzmete gas,stanje gume(skupa stavka)Na sta da obratim paznju pri kupovini?
Kabina je mnogo bolje zadihtovana, menjač je takođe jači (nije nežan kao na torpedu) a ima i veći izbor brzina - prosto je nemoguće ne naći neku koja je takoreći idealna za dati posao. A i dosta je mladji.Ok znaci da kupujem. Bolje njega nego torpeda 75ticu.
Ali ako skenira i komšinicu?Ja ako ikad budem kupovao neki polovni traktor zovem Luku i sve sam brige rešio. Čujem da ima dobar apetit i cug ali kažu da se sve to isplati.
Taj za 10minuta skenira mašinu i odmah kaže kakva je situacija i šlus.
Sto bi se reklo troši na sat toliko i toliko (ne znam koliko pa ako neko ima tu inf) pa koliko uradiš.Nemoš sa njim grabiti seno, vući špediter
Nositi korpu i žaliti se na potrošnju
Daj mu plug 758 2 glave ili 755 3 glave
Setvospremač 2,8_3,2m
2 zmajevke
Nemoj bacati veštsk tornadom, špartati 2 reda, sejati 4 reda
Daj ga u vatru i gotovo!!!!!!!
Vucara on taru 24 diska dobro skroz
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Zna joj seAli ako skenira i komšinicu?