Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebao bi secati iz skole, amper klesta mere naizmenicnu struju al to je manje bitno. Struja kratkog spoja...
U prevodu bi to znacilo dok pamtninji ne popusti. Ako testiras kabelom dok ne izgori,otkud znas da nisi mogao staviti deblji. A ako stavis deblji crko akomulator..
Sad vidim da ih imam i ja, kada sam poceo da radim pre 20+ godina imali smo neka analogna koja su merila samo AC, i od onda mi ostalo urezano amper klesta samo naizmenicna. Malo pre isao da pogledam svoja privatna stvarno ima opseg dc i RADI. Bio sam ubedjen da je dc samo na pipalice.Imam kuci koja mere DC amper klesta, ali do 200A, mere isto i AC.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Nama ova sa slike crkla po isteku garancije...nije se proslavila.na malom rusu imamo samo fiam 110 ah,zimi fino pali,mada je jos pod garancijom.Kod mene na Mtz 1025 imam bateriju, sigurno vec vise od 4-5god. pali ko mina. Posle originalnih dva akumulatora, prodavac me ubedi, bolje kupi jedan ali kvalitetan, nego dva losa. Cifra je otprilike ista i poslusam ja njega, kako crkavaju akumulatori, tako ih zamenim za ovu bateriju, cak i u autu sam je stavio, malih dimenzija moze da stoji i na stranu, nema sta da curi iz nje. Najvise me kostao stiropor kod Belarus traktora da ga fiksiram, da mi ne igra u onu veliku kutiju.
Послато са Mi_6 уз помоћ Тапатока
Znaci sto se tice svega ok je? Ima li problema sa menjacem vucom i tako to?Rus ko rus 2002_2003 verovatno eurolux hauba
Potrošnja sve zavisi šta radiš sa njim???
Ako radi za šta treba 80ks nije potrošač
Ako nosiš kavez za svinje pojede Boga oca
Delova ima svuda
Uvek nešto curka flisuje ali je sve jeftino
A i kvalitet delova je raznolik!!!
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom