milovan vrsac
Član
Deja ne koristi toliko secku,pa manje ima prasine. Najvise sam garav bio kad sam stavio secku na Zmaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas neudobno sediste,nemoze da menja brzine kada je hladan,jedva krene sa dve zmajevke,... Da nije to rakovicaVerovao ili ne,sve to ima na turcinu,cak imam i sediste i sve gume.
Nisi ti to baš razumeo.Sedište nije udobno koliko sam očekivao,za sedište Mtz-a je vodeni krevet.Za brzine si u pravu a za kretanje sa prikolicama sam pisao hipotetički dok još nisam probao ali si i to izvrnuo kako tebi odgovara,rekao sam da možda neće moći prvom TRANSPORTNOM da krene.Imas neudobno sediste,nemoze da menja brzine kada je hladan,jedva krene sa dve zmajevke,... Da nije to rakovica
P.s. ovo si sve ti pisao na forumu.
Što nebi vukao 2 crvene????
Dobro sedište zlata vredi!!!!!
Kad ti je dobro sedište, dobar volan, mekane komande, nema veze koji je traktor, još ako nije bučan, pa klimu ako ima, pa to je kancelarija a ne kabina!!!
Uf da mi jedno iz actrosa da iščupam ISRI pneumatik
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Lepo am napisao maska preko usta i 65 % si zaštićen,u ovo sam 100 % siguran,tu nema rasprave.Ni meni promaja ne smeta,navikao sam na motoru.
Sto se tice prasine,ni tu problema nema,ali zato kad ambrozija cveta u zetvi suncokreta,ja umirem. Stavljam i kapi i pijem lekove i dzaba.
U vezi onog mog 152.3...
Traktor je u Njemačkoj i tamo je kupljen nov..Firma ga cijeni 20.000e,to mi se činilo privlčano pa reko da piam kakav je to traktor..
Težina meni ne predstavlja problem,nemora biti težak ko tenk,stave se utegi naprijed,mogu i iza u felne i bude bolje..Lakši traktor je bolje živahan..
Na prvu mi se ne čini loš izbor,jer za te novce se nemože kupiti ništa bolje..
Imam u 560, ali u drmusonu nema mesta,Ja sam ugradio u 542 pre par god,kod Ramadana bilo 4000 din
Njemu je kao 1221 zar ne??A moze i 1025.3.njemu je i kardan resen da nikad nece stati.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Nije izvod kardana kao na 1221.Bar ne kao na onim starijim.Njemu je kao 1221 zar ne??
Kod Leke sam gledao dok je bio KOMUNISTA
Sad je KULAK
Šalim se dobar je naš Lekić
Nisam imao te nabedjene serije u firmi
Samo 552, 82.1, 820 euro, 1221
Npr 552 je nejačak za 2 sajlašice, tarup 4 reda, super prska kamilom 3200l vučena
82,1 ubacivao sam im orbitrole i klipove za volan
820 euro ok mašina mada oba imaju loš kardan koliko sam puta vadio one HEMOROIDE nazad
1221 ako pametan vozi ništa, ako kočijaš sedne kvačilo, menjač, i njemu sam vadio HEMOROIDE i menjače rasturao
Svi bez klime obično sedište SPARTANCI
Samo su 1221 imali one spoljne klipove i 2 ručke hidraulike i neke gumice gore na vrhu tog bloka
Ostalim sam većini počupao pozicione kako su riknjavali i VATRA
Šta ti je preduzeće
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom