Sapatnik
Član
Дукеј, мерили смо на послу обим је 3.80м. па се уклопи
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad stavis slavinu za vazduh kao sto je nazad na imt-u gde se kaci crevo od prikolice kada je zatvoris ona ispusti vazduh iz creva sto ide do blokade,tako je kod mene uradjeno i radi odlicno.Нигде нисам прочитао или сам прескочио како се искључи та блокада на ваздух,?ова на уље ппмериш ногу и пичи....Јер при окретању на увратинама ако се не искључи блокада шта може да се деси
Дукеј, мерили смо на послу обим је 3.80м. па се уклопи
Dukej,a šta će ti te 16.9 gume ako imas 15,5?Ne vidim potrebu za tim.
Ne meri od betona, meri na vrh gume to ti je realan poluprecnik.
Visina od betona zavisi od tezine traktora i naduvanosti gume.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Pa to nece nista promeniti. Ako je obim 16.9 380cm, onda poluprecnik racunski izadje 60.5 cm. Kod mene na 15.5 najmanji poluprecnik (meren prema betonu) je 71.5 cm. To bi znacilo da im je obim 449cm. A te su gume nize od 16.9 pa im samim tim i obim mora biti manji. A nije, vec je veci i to dosta, sto znaci da onaj obim od 380cm nije dobar.И што каже данер пробај измерити од врха гуме(шаре) до осовине.
Na hidroforu ide štop piksna koja gura azbestni grafitni šnjur.Gore ima za ozračivanje tzv.LeptirDa li kad na hidroforu ode semering pumpa povuce vazduh ili gura vodu na semering
Nemoj se ni hvatati za oznake na gumama nekad nemaju veze sa mozgom.Pa to nece nista promeniti. Ako je obim 16.9 380cm, onda poluprecnik racunski izadje 60.5 cm. Kod mene na 15.5 najmanji poluprecnik (meren prema betonu) je 71.5 cm. To bi znacilo da im je obim 449cm. A te su gume nize od 16.9 pa im samim tim i obim mora biti manji. A nije, vec je veci i to dosta, sto znaci da onaj obim od 380cm nije dobar.
Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока
Ау ај пробај 4.80 моја грешка, мерили смо неколико трактора за 18.4 је око 5.20м ако се не варам. Провери све ми се окренуло у глави(бурна ноћ разврат и блуд...)
Ma znam kako izgleda i šta sve ima i to mahom svi zovu semering nego hoću da kažem da ima istu funkciju kao i semering na hidro pumpi i da n njemu može samo da povuče vazduh kad ode kad radi pumpa ne može na njemu da gura pritisakNa hidroforu ide štop piksna koja gura azbestni grafitni šnjur.Gore ima za ozračivanje tzv.Leptir
Složićemo se da na hidripack uredjaju ima dihtujući prsten kog stiska opruga i dihtuje AKSIJALNO!!Na hidroforu ide štop piksna koja gura azbestni grafitni šnjur.Gore ima za ozračivanje tzv.Leptir