Koji plug 16"?
Vogela sam raširio na 2x40 cm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji plug 16"?
Druze rujkana znam ali tu elektroniku učim već 15g i nikako ne kontamVidi, da si me pitao nešto o tranzistorima pa da ti i odgovorim, o reduktorima, menjačima, ležajevima, nemam pojma. To sam čuo od majstora. Mi smo imali ceo vek IMT-a (533, pa 540, pa 560) i kad sam kupio rusa nisam imao blage veze o njegovom menjaču i hidraulici, i normalno da sam prvo pitao one koji ga imaju šta i kako. Tad mi je to rečeno...
taj gejac kod mene nikada nije radiio kako treba iako sam menjao tri komada,greje on pusti petrolej pri verglanju al pali teko malo lakse nego bez grejaca,problem resen tako što sam ugradio iskrin grejac od 539,ai alnaser ima iskrin da se kupi brzi je od ruskogSmece od brzog anlasera jako sporo vergla na ovom minusu, namerno sam ga hteo jutros probati. Cim se malo oparim uzimam ruski original.Ovo samo lud covek moze kupiti.
Ne znate mozda pase li od imt-a
Znate li koja je za sta zica?( raspored)
Citao sam u radionicnkm prirucniku da se nafta sipa u onaj mali rezervoarcic
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Nemas računa da se zezas sa tm,kupiš starter i punjač za 140 eura onaj zuti 600A kobajagi austriski verovatno kinez tolko je bio pre par godina kada sam ga kupio al radi posao odlično i šlepera sam palio sa njimNego kako da napravim starter od trafo svajs aparata????
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
U rumu na vasaru dolazi neki cikica iz Novih Banovaca,pravi po zelji i meri.Mislim da imam njegovu vizitku,moram potraziti.Ja sam od njega uzeo pre 15god neki brzi punjac a i MOGLO je da se pali preko njega.Kad je akumulator prazan skroz max 5 min punjenje i paliBio neki tip u selu, oficir u penziji, radio neku elektriku u vojsci
Taj je prepravljao švajs aparate u startere!
Na žalost posle 20_30g van sela nije mogao ponovo da se uklopi otišao je za KG
Čovek je pravio punjače, srartere, svajs aparate
Čak je radio i par CO2 aparata
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora