Dejaaa
Član
I'ma kod mene u selu jedan 952 grbavi most.Spolja je ok,kao nov.druge masine odrzava dobro verovatno je I rusvaja.Mislim da je trazio 12000e za njega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I'ma kod mene u selu jedan 952 grbavi most.Spolja je ok,kao nov.druge masine odrzava dobro verovatno je I rusvaja.Mislim da je trazio 12000e za njega
ali mi to prekoracuje limit na zalost, mozda ako dobijem kredit na toliko u sta cisto sumnjam...verujem da su u tom cenovnom rangu i u dosta boljem stanju, ali dzaba, to mi je puno 
Ja kontam nekupuje se traktor svaki dan pa nemoj zuriti nego probaj vise kojeg pa kad se odlucis naci ces i tvog ruju
Tako sam se i ja odlucio za moj {952}.
....e sad ima neki lik dole iz Srbije sto pravi nove, sve to lepo izgleda ali je brate skupo, nova limarija sva od novijeg tipa plus kabina nova 1800e....e onda kontam, necu to ni raditi....a kad vec gledam bez prednje vuce isto ne bih uzimao, jer vec imam jedan takav....plus banima naravno, da ne kisnem
Sve u svemu necu zuriti naravno sa kupovinom, ako ne naleti nista i sl god neka bude....u svakom slucaju HVALA svima na savetima iskrenim, super ste! 

За 8000е можеш наћи солидан трактор немој журити кеш имаш а то је суштина тако да памет у главу....Мада немој ни бегати од Урсзса 904дв![]()
hej,ocinkariću te Vladi MagiNisam naisao na majstora tog kvaliteta. Razlog zasto nisam kupio rusa je sto nemam zivaca da svakih mesec dana je na klocnama. Kada se gleda direktan trosak rus je ubedljivo best buy medjutim to non stop sarafanje po njemu izludjuje.
Kada sam kupovao traktor od raznih poziva Mucobieno mi je rekao da ako ne znam da popravljam ili nemam zivaca za to onda rus nije za mene. Tako i kupih Armu.