MDrasko
Član
Sto rece jedan srecni vlasnik 892 odrzavanje nije skupo al se zato cesto kvari.Na 400 mc pukla hilzna a na 2000 mc radilica, jbg valda mu se zalomilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ovi što pale na 24vMi dosta često imamo kvar ali sve vezano za elektroniku traktor je max održavan ali džabe, mehaničkih kvarova nije da nema ali nije tako često i većinom su sitnice. Ali ova struja nas izluđuje.
bojceticu druze da gazde hoce da plate a sto je jos bitnije da urade popravku kako treba nasli bi pravog majstora koji je'naravno skup'.Sto se tice rusica nije tacno da se kvare bas tako cesto to je vise do kocijasa nego do samog traktora.Meni kad nesto ode na traktoru tu su momci iz apanonke.Donesu delove sa sobom i ja nemam problem naravno stavlja se kvalitetniji deo.A sto je jos bitnije traktor je sto se tice masina opterecen masinama maksimalno-tanjiraca drava 4m,plug vogel 3+0 m1020 prevrtac,drljaca tupanjac poluteska 6.4m a traktor 1025.2 tako da belorusi nisu losi kao sto ti kazesNisam naisao na majstora tog kvaliteta. Razlog zasto nisam kupio rusa je sto nemam zivaca da svakih mesec dana je na klocnama. Kada se gleda direktan trosak rus je ubedljivo best buy medjutim to non stop sarafanje po njemu izludjuje.
Kada sam kupovao traktor od raznih poziva Mucobieno mi je rekao da ako ne znam da popravljam ili nemam zivaca za to onda rus nije za mene. Tako i kupih Armu.
Nisam naisao na majstora tog kvaliteta. Razlog zasto nisam kupio rusa je sto nemam zivaca da svakih mesec dana je na klocnama. Kada se gleda direktan trosak rus je ubedljivo best buy medjutim to non stop sarafanje po njemu izludjuje.
Kada sam kupovao traktor od raznih poziva Mucobieno mi je rekao da ako ne znam da popravljam ili nemam zivaca za to onda rus nije za mene. Tako i kupih Armu.
Sta je po vama naj slabija tacka na belorusu i sta se najcesce kvari?
Sta je po vama naj slabija tacka na belorusu i sta se najcesce kvari?
Uteraj ti njega bajo moj u crnu smoLnicu.