Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega premeriti pritisak na klipu tj na crevu od klipa,ulje na izvodima za kipu salje razvodnik ispod volana a ulje za klip pozicioni regulator ispod sedista koji ume da pravi problem.
Znaci utvrditi koliko pritiska dolazi do klipa,ako je pritisak mali onda traziti krivca za nizak pritisak.
Ako je pritisak dobar onda proveriti klip jer ume da propusta izmedju dva segmenta u sebi i da pusta orudja i da tesko dize a da spolja bude suv tj da ne procuri.
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока
Kolega posaljite mi broj telefona u poruci pa cemo se cuti.Hvala na savetu, koliko košta to zadovoljstvo da se ispita i odradi sa putom, mislim da sa jednim dolaskom to može da se reši.
skidaj ono govno ispod sedišta direkt cilindar na razvodnik,i kod mene pušta dole,a bio remontovao cilindat ,još kupio nov klip i opet pušta.Hvala na savetu, koliko košta to zadovoljstvo da se ispita i odradi sa putom, mislim da sa jednim dolaskom to može da se reši.
Ne znam kakav je 1021.3, ali ako je kao 1021 onda beži od njega što dalje!Kakvi su ovi noviji 1021.3? Dosta ljudi mi je reklo da su losi i da se dosta kvare.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Kolega po meni opet jako losa informacija.Sve sam cuo od vlasnika, raspitivao se. Svi su rekli bolje 1221.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Ne znam kakav je 1021.3, ali ako je kao 1021 onda beži od njega što dalje!
Pod znakom pitanja koliko dugo bi radilo i kakave bi sve probleme prouzrokovalo.Pitanje za iskusne.
Da li bi se na Belarusa 552 mogla staviti turbina a da se ne menjaju postojeci sklopovi u motoru tj bez turbo klipova,njegova radilica je bez tegova i pumpa je istarirana na 1800 obrt,da li bi to funkcionisalo tako?
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Zato i pitamPod znakom pitanja koliko dugo bi radilo i kakave bi sve probleme prouzrokovalo.
Kolega ja sam svakakve frankenstajne sretao po terenima.Zato i pitam
Jedni ubedjuju da moze drugi tvrde suprotno
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Pa recimo da se uradi sve po jusu sto bi se reklo.Kolega ja sam svakakve frankenstajne sretao po terenima.
Velika je stvar kako se sve to izvede i uradi.
Moze da radi ako se uradi po nekom pravilu i sve sto treba,ali kada bi se sve to radilo ja mislim da to nije isplativo a sa druge strane ako se ne uradi kako treba mrka kapa je da ce to da radi.