@gun81
A sto ne 8 kornjaca,8 zec pa 9 kornjaca ?.
Ne treba,dobro je ovako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@gun81
Taj traktor nema brzine o kojima on prica...@gun81
Ima sinhron menjac 14/4
Nekad je bio sinhron
Stavili smo(prepravili) na obični menjač kao što ima 820
- - - - - - - - - -
Otkud znaš?Taj traktor nema brzine o kojima on prica...
- - - - - - - - - -
3 sinhron prsten =690€ kvalitetne
Prepravka 480€
Sad računaj
Otkud sam znao da si izbacio sinhron menjac,ubacio 18/4,izbacio motor od 90 ks,ubacio od 300 ks i saltas niz breg.Nisam vidovit.Cega ovde ima 20 tona?
Maticu jel od tebe uzeo zutu ili od onog iz Belegisa,Surduka?Sat ne radi-ne meri brzinu jer ne radi levi senzor-50€ i teško zameniti
Samo sam hteo da pokažem da radi i na malom obrtaji, nije tako kako su pre pisali
Isti teret vuče i na drugom snimku samo nisam hteo da idem u jarak zato se ne vide prikolice
Traktor je 952
Posle 4000rs otišli su sinhron prsteni Savio sam jeftinije 45€/komad izdržali su 120rs pa smo preprevili menjač
- - - - - - - - - -
I da ne zaboravim
Ima žutu ručicu
Maticu jel od tebe uzeo zutu ili od onog iz Belegisa,Surduka?
Kolega Gun81,ako nesto tvrdis na forumu,moras bar osnovne uslove ispuniti.Ti si na primer trebao da napises da je ovo traktor koji lici na MTZ 952,mozda ima i nalepnicu 952,ali ako nema menjac 14/4 fabricki to nije 952,celo ovo tvoje pisanije nema smisla.Mutanti traktori,prepravljani i budzeni ne ulaze u raspravu sa fabrickim modelima.Jos ima i zutu rucicu,kojom brzinom ores u smoLnici i kako vuce roto drljacu?
Eto 2 zmajevke sam milion puta vukao sa 560 dok nema blata ide, još ako im kočnice rade ide kao pravi traktor
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Nema žutu ručku, ali ima CRVENU PAPUČICU
To
https://youtu.be/2drVNwTwWYY
Da ne kažete da ne može da krene
6-kornjaca
- - - - - - - - - -
https://youtu.be/f0bYP6dPtys
I bez problema ide sa ukupno 20t
6-kornjaca,8-kornjaca,9-kornjaca i 9 zec
Nije bašAko je samo menjac prepravljen to sad dodje 892.
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока