savopunck
Banned
Neka ga samo prvo registruje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta bi konkretno moglo da bude lose na novom 82.1?
Ja sam na 5136 stavio bio turbo 7 od MTZ-a i radio je kao azdaja tako je i prodat.Remont njegove original je samo start kostao 250evra,a ako bi se jos sta radilo izaslo bi i na 500evra.Rusku kupim sa 12meseci garancije za 160evra i da izdrzi garanciju pa nek crkne ispalit se.Kako su se pokazale ruske turbine za mtz
vidim da su po ceni jeftinije nego sto izadje remont slicne turbine
Ja da se pitam samo Garret.U srbiji nema ko zglavno da balansira turbine i brzo riknu ponovo.
Po meni rusi su cist promasaj napravili sa tom turbinom, nesto tako osetljivo staviti na ne izbalansiran motor .
Po meni bolje kompresor da su stavili preko kajisa da ide.
Nebi ni turbo rupu imao, bolje bi se ponasao
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Mislio sam da si ti stavljao cesku turbinuJa sam na 5136 stavio bio turbo 7 od MTZ-a i radio je kao azdaja tako je i prodat.Remont njegove original je samo start kostao 250evra,a ako bi se jos sta radilo izaslo bi i na 500evra.Rusku kupim sa 12meseci garancije za 160evra i da izdrzi garanciju pa nek crkne ispalit se.
Nisam ja napisao da njemu ne fali vadzuha, nego da je taj ruski motor totalno ne izbalansiran i velike vibracije ima , sto nesto precizno kao turbina ne trpi dugo.Ja se nebi složio sa ovom tvrdnjom kolega,tom Beloruskom motoru samo vazduha fali tako da je turbina pun pogodak,motor manje troši i prava je zver.što se tiče ruskih turbina kad trefiš dobru odlična je ali često bacaju ulje već kao nove tako da preporuka ide na češkupo
Pa naravno da nije u redu, promasen traktorAko slabiji traktor pogoni lako a jaci nemoze onda nesto nije u redu sa tim jacim jel tako?