milovan vrsac
Član
Proletos sam pisao kako mi traktor trosi manje od 2.5L po jutru sa spremacem od 5m. A ustvari nije mogao da savlada dizne,i bas je malo snage imao,dima nikad nije bilo,cak ni kad se zalece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ima neko prednje blatobrane za mtz 820?
Da je na 2200 bio bi 105ks.Zasto 892 i 952 imaju samo 1800 ob/min motora?Sta bi sa njima bilo kada bi imali 2200 ob/min kao npr 820 ili 82,1?
Jednom počne 82 da mi se greje, nema sta nisam gledao, na kraju na hladnjaku ulja ima jedna kao pečurkica na onom crevu u pečurki sito i tu ušla pucvala i začepila protok ulja kroz hladnjakPre par dana mi jedan mehanicar kaze da je dobra stvar ugaditi hladnjak motornog ulja na 892. Kod nas je dosta ljudi imalo problema sa pregrevanjem modela 892 pa su stavljali propeler sa 12 lopatica na hladnjak. Ovaj majstor tvrdi da bi hladnjak motornog ulja bolje resio taj problem.
Sta na ovo kazu kolege sa foruma? Znam da ovde ima ljudi koji odlicno poznaju materiju pa me interesuje sta kazu na to?