nikola indjija
Član
Mislim da cu samo spoljni promenuti.Na starom lezaju je samo kavez pukao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde bas fag...to je samo ime ostalo...vec nekoliko puta njihove lezajeve raznih dimenzija jako brzo menjam...na jednom traktoru ima nsk,drugi koyo...da kucnem u drvo...Kupio danas fag kuglicne lezajeve za poluosovine cena oko 5500din komad
Gde bas fag...to je samo ime ostalo...vec nekoliko puta njihove lezajeve raznih dimenzija jako brzo menjam...na jednom traktoru ima nsk,drugi koyo...da kucnem u drvo...
Hoće,bez problema.I mi smo prošli tako što nam je majstor koji je radio prvo stavio valjkasti.Nismo ni izašli iz radionice a on lupa.Onda je ponovo skidana pa su stavljeni kuglični ležajevi i evo traju.Nedavno smo menjali samo spoljni na drugom točku jer je otišao semering.Znači da treba kontrolisati i drugi točak.Koga zmija ujede taj se i guštera boji.Ako su beloruski izdrzali 6000rs valjda ce i ovi par hilhada
Ne mora nista da se cuje-do jednom...meni je crkao na 3000 sati,semering bio suv...kosuljica pukla na pola u sred njive,oralo se-to se culo i u kabini muski,i osetilo.sve i jedna kuglica je u trenutku ispala napolje...dva dana posla,4 lezaja,jedan semering i par kanti novog ulja.Pa videcu kad otvorim, ne cuje se nikakvo lupkanje nikad, ne znam koji su jos simptomi kad ode lezaj, a traktor ima 5500rs i verujem da svakako jesu potroseni lezajevi.
Dobro ga przite. Ima dosta radnih satiexxon mobil gas near me
Dragi druze Breznjev,
Danas je tacno godinu dana od kada si se doselio kod nas. Hvala ti za sve sto si uradio do sada, nisi savrsen, ali si negde i vise od ocekivanog.
Zelimo ti da nas sluziz bez kvarova jos barem desethiljada sati!
Hvala