Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pokojnu babu vodili kod lekara i dok cekamo red...cujes 2 lekara kako pricaju o zdravlju, zivotu ... kaze ovaj stariji moja debljina je simbol blagostanja u zivotu.Pa zasto mr.dr.puste trbusine? te cokolade,kafe,rakije,dr.prasici...sad kad razmislim ko njih leci ili je mozda tu tajna zdravog zivota? ali faklutet ga sve naucio.MTZ cisto da nije off topic.
Moguće da je manometar poblesavio, probaj stavi drugi.Manometar za pritisak ulja mi pokazuje skoro maksimalan pritisak čim malo dam gas,a kad pustim gas,kazaljka padne skoro na nulu.
Da li je to do davača?
Sat je običan,onaj mali,nije kombinovani. Traktor je 2004. godište.
Meni se to desava na velikom satu,proveren je pritisak na mehanicki,sve je ok-tako vozim godinama.Moguće da je manometar poblesavio, probaj stavi drugi.
Moguće da je manometar poblesavio, probaj stavi drugi.
Kolega moj savet zaobidjite rusku elektroniku i namestite obican sat i resite problem.Nije do manometra,probao sam drugi,isto reaguje.
Kupio bih drugi davač,ali vidim da ima više vrsta,pa ne znam koji je pravi...